ΑΕΚ: Δυσκολεύει για Φαν Βέερτ, αύριο η κρίσιμη μέρα

ΑΕΚ: Δυσκολεύει για Φαν Βέερτ, αύριο η κρίσιμη μέρα
Photo Credits: INTIME

Ουδέν νεότερο από την προπόνηση της ΑΕΚ, δεν επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ούτε σήμερα ο Ολλανδός επιθετικός, Τομ Φαν Βέερτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν προέκυψε κάποιο ιδιαίτερο νέο από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΟΦΗ, με τον Φαν Βέερτ να μην επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα ούτε σήμερα.

Η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχαν τα ευχάριστα νέα που περίμεναν από τον Τομ Φαν Βέερτ την Πέμπτη (2/3). Ο Ολλανδός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η συμμετοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή (5/3, 19:30) στο «Γεντί Κουλέ».

Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η αυριανή προπόνηση θα είναι εξόχως κρίσιμη για τον Φαν Βέερτ με δεδομένο πως θα κριθεί το αν θα βρεθεί ή όχι στην αποστολή της ΑΕΚ για την κρίσιμη αναμέτρηση στο Ηράκλειο, όπου να θυμίσουμε λείπουν και οι τιμωρημένοι Σέρχιο Αραούχο και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Επίσης σε κανονικό πρόγραμμα δεν επέστρεψε ούτε ο Πάουλο Φερνάντες που είναι εκτός από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανσερρραϊκό. Ενώ στο πρόγραμμα, βέβαια, δεν συμμετέχουν επίσης ο τραυματίας, Λιβάι Γκαρσία, αλλά και το εγχειρισμένος Μιλάντ Μοχαμαντί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X