Ανταλής στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ απέδειξε πως ήρθε για να πρωταγωνιστήσει»

Ανταλής στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ απέδειξε πως ήρθε για να πρωταγωνιστήσει»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Γιάννης Ανταλής έκανε τον απολογισμό της πρώτης σεζόν της ΑΕΚ στην Α1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε την πρώτη της παρουσία στην Α1 Γυναικών κατακτώντας την 6η θέση.

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας ήταν το τελευταίο της σεζόν για την «Ένωση» καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάρει τη νίκη άνευ αγώνα αφού αντιμετωπίζει τον Φίλιππο που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Ανταλή άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια ενώ παράλληλα έδωσε το παρών και στο Final-4 του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» με δηλώσεις του στο enwsi.gr έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε τονίζοντας πως η ΑΕΚ με την παρουσία της έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως ήρθε και στο γυναικείο χάντμπολ για να πρωταγωνιστήσει.

«Πριν κάνουμε τον οποιοδήποτε απολογισμό δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή σεζόν  ήταν η πρώτη στην Α1 και έπρεπε να διαχειριστούμε όλοι μας πολλές ειδικές καταστάσεις. Το δυσκολότερο σημείο της φετινής σεζόν ήταν η αλλαγή νοοτροπίας των νεαρών αθλητριών και η λειτουργία σε καταστάσεις μεγαλύτερης πίεσης. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος, έχει στόχους και οι στόχοι απαιτούν θυσίες. Η φετινή σεζόν βάσει προγραμματισμού ήταν μία μεταβατική σεζόν – μια σεζόν αξιολόγησης έμψυχου υλικού μέσα από προπονήσεις και αγώνες, προκειμένου του χρόνου η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει. Τερματίσαμε στην 5η θέση ισόβαθμοι με την ομάδα του Πανοράματος και στην πρώτη μας σεζόν πήγαμε στο final 4 του κυπέλλου Ελλάδος στην Ηγουμενίτσα» ανέφερε αρχικά.

«Χωρίς τους τραυματισμούς θα ήμασταν ψηλότερα στην βαθμολογία»

Στη συνέχεια στάθηκε και στα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στην διάρκεια της φετινής σεζόν: «Το πρωτάθλημα  ήταν το δυσκολότερο και ανταγωνιστικότερο από όσο θυμάμαι, με όλες τις ομάδες να έχουν έμπειρες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες. Ο πρόεδρος μας ενίσχυσε τον Ιανουάριο σε θέσεις που είχαμε ανάγκη. Ξαφνικά χάσαμε με τραυματισμούς  την Μπόργκες( εκτός όλο τον 2ο γύρο),  την Γκόμες ( τραυματίας στα 5 τελευταία παιχνίδια ). Θεωρώ ότι με αυτές τις 2 στην ομάδα  και με την Παναγιωτίδου κανονικά στις προπονήσεις, η τελική μας θέση στην κατάταξη θα ήταν διαφορετική. Σε γενικές γραμμές θεωρώ το πρόσημο θετικό αν αναλογιστούμε τον καλοκαιρινό προγραμματισμό. Αν η ΑΕΚ ήθελε την φετινή σεζόν να πει ότι έρχεται, νομίζω ότι φώναξε σε όλα τα επίπεδα πως ήρθε και ήρθε  για να πρωταγωνιστήσει».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X