Φαιδρή προπαγάνδα με Μπούση και ΑΕΚ

Φαιδρή προπαγάνδα με Μπούση και ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Φαιδρή προπαγάνδα για Μπούση και ΑΕΚ έστησαν τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαιδρή προπαγάνδα για Μπούση και ΑΕΚ έστησαν τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ λόγω της παρουσίας του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ στο ματς με τον Αστέρα κρύβοντας επιδεικτικά ότι το αφεντικό των Κρητικών είδε και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Επικοινωνιακή… θύελλα έστησαν το περασμένο Σάββατο τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ με αφορμή την παρουσία του Μιχάλη Μπούση μαζί με τον γιο του Δημήτρη το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ, όμως, απέκρυψαν και κάτι άλλο… Ότι ο Μιχάλης Μπούσης μαζί με τον γιο του αμέσως μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια πήγε στο Καραϊσκάκη για να δει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Επίσης τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ «ξέχασαν» να γράψουν και κάτι άλλο. Ότι ο Μιχάλης Μπούσης το έχει ξανακάνει αυτό.

Δηλαδή, έχει έρθει ξανά στην Αθήνα για να δει ματς της ΑΕΚ και εν συνεχεία έχει μετέβη στον Πειραιά για να παρακολουθήσει παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όμως, τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ σ’ αυτό έκαναν τους… Κινέζους. Γιατί; Διότι διαφορετικά δεν μπορούσε να στηθεί το θέμα και η προπαγάνδα κατά της ΑΕΚ.

Και για να τελειώνει το «ερυθρόλευκο» παραμύθι, ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και δε χάνει ευκαιρία για να βρίσκεται στα γήπεδα και να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, ακόμα και όταν δεν αφορούν την ομάδα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X