ΕΟΠΕ: «Αναβολή όλων των αγώνων το τριήμερο 1-3 Μαρτίου, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για το τραγικό δυστύχημα»

Τέμπη: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες μετά τη σύγκρουση – Το βαγόνι άγγιξε θερμοκρασία 1.300 βαθμών!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναφέρει πως θα υπάρξει αναβολή όλων των αγώνων το τριήμερο 1-3 Μαρτίου ως ένδειξη σεβασμού για την τραγωδία στα Τέμπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονισμένη όλη η κοινωνία με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχουν χάσει την ζωή τους 40 άνθρωποι (με τον αριθμό δυστυχώς να αυξάνεται) μετά την σύγκρουση των δύο τρένων.

Όπως ήταν φυσικό τα αθλητικά μετά από μια τέτοια τραγωδία μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο και μετά την ΕΠΟ και την αναβολή του Κυπέλλου, αλλά και των υπόλοιπων αθλητικών εκδηλώσεων για το τριήμερο αυτό και η ΕΟΠΕ έκανε το ίδιο.

Από 1η έως και 3 Μαρτίου δεν θα διεξαχθεί κάποιος αγώνας βόλεϊ με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης να αναφέρει τα εξής: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρακολουθεί συγκλονισμένη την τραγωδία που εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/3) στα Τέμπη και εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Τα λόγια περισσεύουν για τον χαμό αθώων συνανθρώπων και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο Εθνικό πένθος, η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης για το τριήμερο 1-3 Μαρτίου 2023».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X