ΠΑΕ ΑΕΚ για την αθώωση Ατρομήτου: «Μία λέξη από σεβασμό για την ημέρα: Ντροπή»

ΠΑΕ ΑΕΚ για την αθώωση Ατρομήτου: «Μία λέξη από σεβασμό για την ημέρα: Ντροπή»
Photo Credits: INTIME

«Μία λέξη από σεβασμό για την ημέρα: Ντροπή», αναφέρει για την απόφαση της Εφέσεων η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα έχει μπει σε τριήμερο εθνικό πένθος μετά την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει τα όσα αποφάσισε το πρωί της Τετάρτης η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σήμερα δεν είναι μέρα για έριδες, διαξιφισμούς και σκληρές ανακοινώσεις. Η Ελλάδα θρηνεί ψυχές που χάθηκαν στις σιδηροτροχιές των Τεμπών και η ΑΕΚ σεβόμενη το τριήμερο εθνικό πένθος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας πανηγύριζε για την απόφαση της Εφέσεων περί του ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ σε μία στιγμή που η χώρα θρηνεί, η ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να γνωστοποιήσει πως δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την απόφαση παρότι υφίσταται σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.

«Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Μια λέξη μόνο: Ντροπή!» συμπληρώνει στην επίσημη τοποθέτηση της η ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X