Πρόκριση η ΑΕΚ, κι άσε τους... άλλους να βράζουν στο ζουμί τους

Πρόκριση η ΑΕΚ, κι άσε τους... άλλους να βράζουν στο ζουμί τους
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog... εννοείται για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει η μέρα ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και προφανώς, ξέρουμε όλοι τι σημαίνει για την ΑΕΚ, να παίζει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Αλλά, αυτή η προσέγγιση δεν είναι πάντα η ενδεδειγμένη. Αντίθετα, η προσέγγιση του Ματίας Αλμέιδα, όπως αποδείχτηκε και στο πρώτο ματς, κόντρα σε όσα πίστευαν και έλεγαν και έγραφαν οι περισσότεροι, αποδείχτηκε η σωστή.

Γιατί ο Ματίας δεν είχε στο μυαλό του, τι σημαίνει… Ολυμπιακός για όλους τους ΑΕΚτζήδες, αλλά το πώς θα επιδιώξει να προκριθεί, κρατώντας τις αρχές στο παιχνίδι της ομάδας του και την εμπιστοσύνη και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Και το πέτυχε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι επειδή είναι ο προπονητής που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας, οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη όλα τα άλλα και να πορευτούμε με τη δική του προσέγγιση. Ως εκ τούτου, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλος, αυτό που μετράει ή μάλλον το μόνο που έχει σημασία, είναι να έρθει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Χαλάρωση; Ούτε για ένα δευτερόλεπτο!

Φυσικά και το ματς έχει ιδιαιτερότητες. Όχι επειδή είναι αντίπαλος ο Ολυμπιακός, αλλά επειδή η ΑΕΚ θα παίξει για πρώτη φορά, ντέρμπι, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της, το αβαντάζ του 3-0 στον πρώτο αγώνα. Κι αυτό καθιστά επικίνδυνη εκ προοιμίου την αναμέτρηση καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος της χαλαρότητας. Και στην έδρα του Ολυμπιακού δεν γίνεται να χαλαρώσεις, ούτε να… ξεχαστείς. Και για αυτό, ωστόσο, υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ του Αλμέιδα. Ότι θα έχει πείσει δηλαδή τους ποδοσφαιριστές του, ότι το πρώτο ματς έληξε… 0-0 και όχι… 3-0.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τα… επιμέρους. Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή. Τοξικότητα και προπαγάνδα. Με την ΑΕΚ να πράττει πολύ καλά και να μην ασχολείται. Τώρα, τους πείραξε ο διαιτητής επειδή είναι από το Αζερμπαϊτζάν. Και ειρωνεύονται το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Ναι, ναι, αυτό στο οποίο συμμετέχει η Καραμπάγκ! Ειλικρινά δηλαδή, τι θα μπορούσε να σχολιάσει η ΑΕΚ και για ποιο λόγο να ασχοληθεί;

Την περασμένη Κυριακή ήταν… ακατάλληλος ο Πορτογάλος, τώρα είναι εκ προοιμίου… ακατάλληλος ο Αζέρος. Μιλάμε για την προπαγάνδα που θεωρεί ως… «το πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών», αυτό που το διεκδικούν ως το τέλος, τέσσερις ομάδες και που και οι ίδιοι λένε ότι θα το πάρουν! Ε, δεν γίνεται ρε παιδιά, να ασχοληθείς σοβαρά. Υποτιμάς και τη νοημοσύνη σου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X