Δήλωσε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και κινδυνεύει με πολύμηνο αποκλεισμό ο Τόνεϊ

Δήλωσε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και κινδυνεύει με πολύμηνο αποκλεισμό ο Τόνεϊ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύμηνο αποκλεισμό κινδυνεύει ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος δήλωσε ένοχος σε κατηγορίες της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για παράνομο στοιχηματισμό.

Την ενοχή του σε πολλές από τις 232 κατηγορίες που αφορούν σε παράνομο στοιχηματισμό, παραδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ.

Ο 26χρονος επιθετικός μπορεί να μην παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες, αλλά τελικά ομολόγησε πως σε πολλές από τις περιπτώσεις, είχε όντως εμπλακεί σε δραστηριότητα παράνομου στοιχηματισμού, παραβαίνοντας τους κανονισμούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Τόνεϊ φέρεται να είχε στοιχηματίσει πολλές φορές σε αγώνες ομάδων όπως οι Γουίγκαν, Πίτερμπρο και Σκάνθορπ, ποτέ όμως σε παιχνίδι που αγωνιζόταν ο ίδιος ή η ομάδα του.

Πλέον θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για πολύμηνο αποκλεισμό, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να τεθεί άμεσα σε ισχύ. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από τόσο από τις υποχρεώσεις της Μπρέντφορντ, όσο και από αυτές της εθνικής Αγγλίας, αφού υπολογίζονταν από τον Σάουθγκεϊτ ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Ουκρανία.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X