Δουβίκας: Ξανά γκολ ο Έλληνας φορ, αλλά δεν ήταν αρκετό για την Ουτρέχτη (VIDEO)

Δουβίκας: Ξανά γκολ ο Έλληνας φορ, αλλά δεν ήταν αρκετό για την Ουτρέχτη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ασταμάτητος ο Τάσος Δουβίκας, βρήκε δίχτυα με όμορφο τελείωμα για την Ουτρέχτη και μείωσε προσωρινά το σκορ σε 2-1 απέναντι στην Σπάκενμπεργκ για το Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Δουβίκας βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά απόψε δεν θα το πανηγυρίσει ιδιαίτερα…

Η Ουτρέχτη είχε, θεωρητικά, το πιο εύκολο έργο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, καθώς υποδεχόταν τη Σπάκενμπεργκ της 3ης κατηγορίας στην έδρα της, σε μονή, μάλιστα, αναμέτρηση. Στην Ουτρέχτη έκαναν όνειρα ακόμη και για τελικό, τον πρώτο τους από το 2016, αλλά λογάριαζαν χωρίς την απίθανη παρέα του… απίθανου Φαν Ντερ Λίντεν, που σκόραρε ξανά και είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με πέντε γκολ!

Η Σπάκενμπεργκ, λοιπόν, που είναι στην 7η θέση της 3ης κατηγορίας, ούτε καν, δηλαδή, στα ψηλά πατώματα, επικράτησε με το απίστευτο 4-1 της Ουτρέχτης στο ”Stadion Galgenwaard” και πήρε εκείνη το «εισιτήριο» για τους «4», γράφοντας, φυσικά, ιστορία! Βασικός για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλης Μπάρκας, που δεν μπορούσε να αντιδράσει στα γκολ των φιλοξενούμενων και ο Δουβίκας, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, σκόραρε στο 64′, μειώνοντας προσωρινά σε 2-1, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ στο 52′.

Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών στο Κύπελλο Ολλανδίας είναι: Χέρενφεν-Φέγενορντ (01/03), Αϊντχόφεν-Ντεν Χάαχ (02/03) και Ντε Γκράαφτσαπ-Άγιαξ (02/03).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X