Ο ξεχασιάρης Μπρινιόλι από το «δεν με επηρέασε η κροτίδα» στο… «έπεσαν βόμβες στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ο ξεχασιάρης Μπρινιόλι από το «δεν με επηρέασε η κροτίδα» στο… «έπεσαν βόμβες στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Photo Credits: INTIME

Τι κυβίστηση έκανε μέσα σε μερικές μέρες ο Μπρινιόλι που από το «δεν με επηρέασε η κροτίδα» δήλωσε στη Gazzetta Dello Sport: «Έπεσαν βόμβες στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει να μας… τρελάνει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος το «δεν με επηρέασε η κροτίδα» που είχε δηλώσει μετά το ματς, βγήκε σε συνέντευξή στη Gazzetta Dello Sport και υποστήριξε ότι «έπεσαν βόμβες στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Μεταξύ άλλων, ο Μπρινιόλι δήλωσε πως δέχθηκε καρότα και… βόμβες σε δύο ντέρμπι της φετινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, για το πώς θα περιέγραφε σε έναν Ιταλό τα ντέρμπι της Αθήνας, ο Μπρινιόλι απάντησε: «Μπορείτε να του αναφέρετε ό,τι συμβαίνει στις εξέδρες. Ήμασταν στην έδρα του Ολυμπιακού, υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα κάθε φορά. Πέταξαν μερικά καρότα στο γήπεδο. Εκτίμησα πάντως τα καρότα αν λάβεις υπόψη ότι στο άλλο ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ, έπεσαν βόμβες κοντά στην εστία μου».

Και αυτά ενώ μετά το ματς είχε δηλώσει: «Όχι, δεν με επηρέασε, αλλά πρέπει να πω ότι για πέντε λεπτά ήμουν κάπως ζαλισμένος. Δεν αισθανόμουν τόσο καλά, αλλά δεν έπαιξε ρόλο (σ.σ. στη φάση του γκολ)».

Τέτοια «κωλοτούμπα» θα ζήλευαν και οι Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής. Σηκώστε, παρακαλώ την πινακίδα με το 10 με τόνο!

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X