Τεντόγλου: «Το χρυσό είναι ο στόχος μου - Αυτό είναι το γούρι μου» (VIDEO)

Τεντόγλου: «Το χρυσό είναι ο στόχος μου - Αυτό είναι το γούρι μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναχώρησε με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή για την Τουρκία, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αποκαλύπτει το γούρι του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε πριν αναχωρήσει για την Τουρκία για το στόχο του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το οποίο θα είναι και το τρίτο του στο θεσμό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε μάλιστα και το γούρι του… Ένα βραχιολάκι που φορά στο πόδι του και δεν αποχωρίζεται, όπως είπε και ο ίδιος.

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω.


Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι OK. Θα προσπαθήσω για το ατομικό ρεκόρ, θα είμαι ευχαριστημένος και με ένα 8,50 και ας μην είναι ρεκόρ, 8,55 είναι το ρεκόρ μου στον κλειστό.

Αν κάνω ρεκόρ έστω και ένα εκατοστό θα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη και ο δεύτερος όλων των εποχών έχει ένα εκατοστό πάνω. Ακόμα και ένα εκατοστό είναι πολύ καλό για μένα».

Για το γούρι του ανέφερε:

«Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Έχει φτιάξει και για άλλους αθλητές, είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φορώ αυτό».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X