Ντάνι Άλβες: Ποινή φυλάκισης 8 με 10 χρόνια η εισαγγελική πρόταση

Ντάνι Άλβες: Στο ίδιο κελί με πρώην μπράβο του Ροναλντίνιο - Παίζει μπάλα με τους συγκρατούμενούς του
Photo Credits: INTIME

Η πρόταση της εισαγγελίας για τον Ντάνι Άλβες αναμένεται να ζητήσει υψηλή ποινή εις βάρος του,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει υπό κράτηση για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου και το εισαγγελικό γραφείο που ερευνά τη συγκεκριμένη καταγγελία ανακοίνωσε ότι ο 39χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει από δίκη μέσα στο 2023, καθώς η διαδικασία “κυλά” γρήγορα.

Η πρόταση της εισαγγελίας για τον Ντάνι Άλβες αναμένεται να ζητήσει υψηλή ποινή εις βάρος του, καθώς αντιμετωπίζει “αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης με διείσδυση του άρθρου 179 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει ποινή φυλάκισης μεταξύ 4 και 12 ετών”.

Ωστόσο η ποινή αυτή αναμένεται να επεκταθεί στα οκτώ χρόνια, καθώς η γυναίκα φέρεται να εξαπατήθηκε από τον Ντάνι Άλβες να μπει στο μπάνιο του κλαμπ και στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεση, επομένως με την επιβαρυντική αυτή πράξη η ποινή θα είναι οκτώ με δέκα χρόνια, αν φυσικά κριθεί ένοχος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X