Βενετόπουλος και Στελλάτος για τον στόχο της ΑΕΚ: «Να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ»

Εικόνες από το ΝΟ Χίου- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Βενετόπουλος και ο αρχηγός Νίκος Στελλάτος μίλησαν για την πορεία της ομάδας στο 2ο γκρουπ του πρωταθλήματος πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστική νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στη συμμετοχή της στα play in πέτυχε η ΑΕΚ στην έδρα της, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, με 11-8 επί του Παλαιού Φαλήρου για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης του G2 της Α1 Ανδρών.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Βενετόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Στελλάτος μίλησαν στο pisina.net για τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

«Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα τουλάχιστον στο 2ο γκρουπ ,που 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του ομίλου τίποτα δεν έχει κριθεί. Βαθμολογικά μόνο η Γλυφάδα αυτή τη στιγμή έχει αποφύγει τα play out. Για τις υπόλοιπες ομάδες θεωρώ ότι ο πρώτος στόχος είναι να μπουν στην πρώτη τετράδα και έπεται η κατάταξη που θα πάρουν. Το πρωτάθλημα τώρα έχει διακοπή και θα πρέπει να δούμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες στην επανέναρξή του».

Από τη μεριά του ο Νίκος Στελλάτος είπε: «Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για το χαμό του Γιώργου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ήταν ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στην υδατοσφαίριση, πρόσφερε παρά πολλά στο χώρο. Έφυγε πολύ νωρίς και θα τον θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Σχετικά με το αγώνα, ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και οι 2 ομάδες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη για να αποφύγουν τα play out. Όσο αφορά την απόδοση μας στο αγώνα πιστεύω ότι δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι για έναν τέτοιο παιχνίδι ιδιαίτερα στον τομέα της άμυνας. Επιθετικά βρήκαμε τις λύσεις και μέσα από την επίθεση καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Από την έναρξη του δεύτερου γύρου προσεγγίζουμε ως ομάδα την κάθε αγωνιστική σαν ένα παιχνίδι νοκ-ουτ και παλεύουμε μόνο για τη νίκη. Ακολουθεί μια διακοπή του πρωταθλήματος , πρέπει όσο είναι εφικτό να προετοιμαστούμε καλύτερα για τις 2 αγωνιστικές που απομένουν. Με τα αποτελέσματα που έχουμε δει στον όμιλο επιβάλλεται να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους βαθμούς περισσότερους μπορούμε, έτσι ώστε να τερματίσουμε στις 2 πρώτες θέσεις και να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα play offs βάσει του συστήματος διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος. Αν κάποιος δει τα αποτελέσματα έως τώρα είναι εύκολο να διακρίνει ότι η δυναμική των ομάδων που συμμετέχουν στο Β’ γκρουπ δεν έχει μεγάλες αποκλίσεις για αυτό δεν είναι εύκολο να κάνουμε προγνωστικά για την τελική κατάταξη της».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X