Γκουαρδιόλα: «Οι οπαδοί πληρώνουν το εισιτήριο από τον μισθό τους κι εμείς πρέπει να... τρέχουμε»

Γκουαρδιόλα: «Οι οπαδοί πληρώνουν το εισιτήριο από τον μισθό τους κι εμείς πρέπει να... τρέχουμε»
Photo Credits: INTIME

Για την... υποχρέωση που έχουν οι παίκτες του προς τους φιλάθλους μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπόρνμουθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Πολίτες» είχαν ένα εύκολο σαββατιάτικο απόγευμα καθώς επικράτησαν με 4-1 για την Πρέμιερ Λιγκ και διατήρησαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την Άρσεναλ.

«Όταν οι οπαδοί χρειάζονται πέντε ή έξι ώρες για να έρθουν εδώ, να πληρώσουν για ένα εισιτήριο από τους μισθούς τους, που είναι πολύ χαμηλότεροι από τους δικούς μας, πρέπει να τρέξουμε ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι 3-0, 4-0, 5-0. Με αυτά που λέω φαίνομαι σαν δημαγωγός, αλλά είναι αλήθεια, η πραγματικότητα είναι τέτοια.

Μπορείς να παίξεις καλά ή άσχημα. Καλά κοντρόλ, κακά κοντρόλ, να βάλεις γκολ, μην βάζεις. Να αμυνθείς καλά ή όχι. Αλλά η προσπάθεια σε αυτόν τον σύλλογο από τότε που ήμουν εδώ, είμαι και θα είμαι εδώ δεν θα αμφισβητηθεί ποτέ.

Πρέπει τους δείξουμε τον σεβασμό που τους αξίζει και να μείνουν εκεί. Δείτε τα πρόσωπά τους πόσο χαρούμενοι είναι όταν κερδίζουμε, όμορφα συναισθήματα.

Οι φίλαθλοί μας είναι απίστευτοι στα εκτός έδρας ματς, σας ευχαριστώ και πάλι που ήρθατε, καλό ταξίδι πίσω στο σπίτι και θα σας δούμε σύντομα» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού μετά τον αγώνα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X