Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ντού» του Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ντού» του Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει ντου στον διαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο το όπλο ξέχασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να αντιγράψει απόλυτα τον Ιβάν Σαββίδη του 2018.

Συγκεκριμένα, μετά την ακύρωσε του γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε… ντου στον τέταρτο διαιτητή.

Μάλιστα, ο τέταρτος κάλεσε τον πρώτο διαιτητή, Πινέιρο ο οποίος του έδειξε κίτρινη κάρτα.

Το αξιοπερίεργο ήταν πως ο Κώστας Καραπαπάς λειτούργησε σε ρόλο… πυροσβέστη προσπαθώντας να απομακρύνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Όσον αφορά στη φάση του γκολ, ο Πορτογάλος ρέφερι είδε το βίντεο, κατόπιν συνεννόησης με το VAR, και αντιλήφθηκε ότι υπήρχε πεντακάθαρο οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης.

Τα επόμενα λεπτά είχε αρκετή ένταση, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποβάλλεται στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρεί όντας εκνευρισμένος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα χάσει έτσι το προσεχές ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X