Ο 18χρονος Ροντρίγκεθ έσωσε το βαθμό για τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Ο 18χρονος Ροντρίγκεθ έσωσε το βαθμό για τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν Ρεάλ και Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο κεφαλιές σε στημένες φάσεις, από παίκτες που μάλιστα είχαν μπει στο ματς ως αλλαγή, διαμόρφωσαν το 1-1 στο μαδριλένικο ντέρμπι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο για την 23η αγωνιστική της LaLiga.

Οι φιλοξενούμενοι, παρότι έπαιζαν από το 64΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κορέα (για αγκωνιά εκτός φάσης στον Ρούντιγκερ), προηγήθηκαν στο 78΄, με τον Χιμένες να παίρνει… παραμάζωμα την αντίπαλη άμυνα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν.

Οι «μερένγκες», που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το θρίαμβο του «Ανφιλντ» (κάποιες αναγκαστικές, κάποιες άλλες για λόγους rotation), ισοφάρισαν στο 85΄ με τον 18χρονο Αλβαρο Ροντρίγκεθ, μετά από κόρνερ του Μόντριτς.

Η ισοπαλία στην ουσία δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η Ρεάλ κινδυνεύει να μείνει δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα (παίζει αύριο με την Αλμερία), ενώ οι «ροχιμπλάνκος» παραμένουν μεν στην τέταρτη θέση, αλλά η διαφορά τους από την Μπέτις μειώθηκε στους δύο βαθμούς.

«Μελανό» σημείο του αγώνα, ο κατά τα φαινόμενα πολύ σοβαρός τραυματισμός του Ρεϊνίλντο στο πρώτο ημίχρονο. Ο αμυντικός της Ατλέτικο φάνηκε να γυρίζει το γόνατό του, σε μία προσπάθεια να ανακόψει τον Ασένσιο, και αποχώρησε με φορείο σφαδάζοντας από τους πόνους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X