Δεν καταλαβαίνει τίποτα: Ο Μελισσανίδης στο γήπεδο για να δει την ΑΕΚ - «Είναι Τίγρης, είναι εδώ!» (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Δεν καταλαβαίνει τίποτα: Ο Μελισσανίδης στο γήπεδο για να δει την ΑΕΚ - «Είναι Τίγρης, είναι εδώ!» (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της Ανθής Παπακώστα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι γερός, δυνατός και δίπλα στην ΑΕΚ!

Μετά την περιπέτεια με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, ο ιδιοκτήτης της Ενωσης είναι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Εδώ γερός και πάντα δυνατός!!! Τίγρης!!!».

Η ανάρτηση της Ανθής Παπακώστα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Papakosta (@anthipapako)

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης σώθηκε εκ θαύματος έπειτα από φωτιά στο ιδιωτικό του αεροπλάνο χθες βράδυ. Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε στην πτήση του ιδιωτικού τζετ του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό πήρε φωτιά στον αέρα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, χθες το βραδύ από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.


«Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» λέει σε στενούς του φίλους καθώς το αεροπλάνο σε μια «φλεγόμενη» πτήση πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Ο πιλότος με ψυχραιμία κατάφερε να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ. Στη συνέχεια με άλλη πτήση ο Δημήτρης Μελισανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα σοκαρισμένος από την περιπέτεια και απόλυτα καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν με συνεργάτες του, ήρθε άλλο αεροπλάνο μετά την αναγκαστική προσγείωση και τους πήρε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X