Ρόμα: Έτοιμη να κάνει τον Ντιμπάλα «αυτοκράτορα της Ρώμης»

Ρόμα: Έτοιμη να κάνει τον Ντιμπάλα «αυτοκράτορα της Ρώμης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ίσως η μεταγραφή της χρονιάς για τη Ρόμα, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τους «τιφόζι» της ομάδας και στη διοίκηση είναι έτοιμοι να του δώσουν «γη και ύδωρ» για να παραμείνει. Αυτά είναι τα δεδομένα γύρω από το συμβόλαιό του.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποφάσισε το καλοκαίρι του 2022, να πει το πολυπόθητο ναι στον Ζοσέ Μουρίνιο, και να γίνει κάτοικος της «Αιώνιας Πόλης».

Έπειτα απο διαπραγματεύσεις που είχε με τις Γιουβέντους και Ίντερ, ο «Λα Χόγια» αποφάσισε να πει το ναι στη Ρόμα, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο με καλές απολαβές και «ασφαλιστικές δικλείδες» σε περίπτωση που τα πράγματα… στράβωναν.

Ο Ντιμπάλα, φαίνεται να διαμήνυσε στον Τιάγκο Πίντο, πως θα αποδεχτεί το 4,5 εκατομμυρίων συμβόλαιο που του προσέφεραν, θέτοντας όμως πολύ χαμηλές ρήτρες. Αυτές είναι 20 εκατομμύρια ευρώ για προσφορά από ομάδα της Ιταλίας και μόλις 12 από ομάδες του εξωτερικού, ποσό ευτελές για την αξία του Αργεντινού. Στη Ρόμα το γνωρίζουν αυτό, και είχαν ήδη μαγειρέψει προτού πεινάσουν οι μνηστήρες του Αργεντινού.

Οι διοικούντες της ομάδας από την πρωτεύουσα, αν αποφασίσουν να προσφέρουν στον Αργεντινό 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως μέχρι το 2025, τότε αυτομάτως όλες οι παραπάνω ρήτρες, παύουν να ισχύουν. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος έρθει να χτυπήσει την πόρτα για τον Αργεντινό επιθετικό, έχουν τη δυνατότητα να κάτσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν με τους όρους που οι ίδιοι επιθυμούν.

Ο Τιάγκο Πίντο και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν πολύ καλά τι ακούγεται στην αγορά και έχουν διαβάσει πολύ καλά την κατάσταση. Για αυτό το λόγο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν τον παίκτη να φύγει για ψίχουλα.

Όλα αυτά, ενώ η φήμη που κυκλοφορεί τελευταία, είναι πως σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, θα πάρει μαζί του τον βραχύσωμο παιχταρά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X