Μόνο νίκη για να ελπίζει στην 4άδα - Η ΑΕΚ σήμερα (18:00) κόντρα στην Αναγέννηση στην Άρτα

Εικόνες από το Ορφέας Σουρωτής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στην Άρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία δύσκολη καλείται να βγάλει εις πέρας η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 στην Άρτα την τοπική Αναγέννηση.

Αυτή είναι και η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής καθώς κρίνεται η τέταρτη θέση και η συμμετοχή στα πλέι οφ. Σε περίπτωση νίκης η Αναγέννηση θα έχει στην… τσέπη, το εισιτήριο της τετράδας καθώς θα διατηρήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ και το Πανόραμα και θα χρειάζεται απλώς έναν βαθμό απέναντι στον Ορφέα Σουρωτής στην τελευταία αγωνιστική. Για την ΑΕΚ αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, καθώς στην επόμενη αγωνιστική η Ένωση θα πάρει τους δύο βαθμούς άνευ αγώνα, λόγω της αποχώρησης του Φιλίππου. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει τη νίκη με περισσότερα από τέσσερα γκολ διαφοράς, ώστε να υπερέχει στην ισοβαθμία της Αναγέννησης (η ομάδα της Άρτας είχε επικρατήσει με 25-29 στον πρώτο γύρο). Επίσης σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, υπάρχει ακόμη και περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην τέταρτη θέση για Αναγέννηση, ΑΕΚ και Πανόραμα.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Ειρήνη Ψαριώτη αναφερόμενη στη σημερινή αναμέτρηση τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με την Άρτα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά στις προπονήσεις καθώς θέλουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλες θα δώσουμε το 100% δείχνοντας πάντα σεβασμό στον αντίπαλο. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη».

Το πρόγραμμα Α1 γυναικών (17η αγωνιστική)

Σάββατο

Πανοράματος, 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα – Ορφέας Σουρωτής

(Παπούλιας – Τορνικίδης, Δημολας)

Νέας Ιωνίας, 16:45, ΟΦ Νέας Ιωνίας – ΓΑΣ Καματερού

(Χαραλαμπίδης – Λεφάκης, Κυριακούλιας)

Άρτας, 18:00, Αναγέννηση Άρτας – ΑΕΚ

(Τζαφερόπουλος – Λινάρδος, Βέργος)

Κυριακή

Α1 γυναικών (17η αγωνιστική)

«Μάνος Λοΐζος», 16:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού – ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Σκλαβενίτης – Ψύλλος, Τσάκωνας)

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X