ENWSI TV: AEK game απόψε στις 17:25 με LIVE μετάδοση του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης από Καζαντζόγλου - Τσίλη!

ENWSI TV: AEK game απόψε στις 17:25 με LIVE μετάδοση του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης από Καζαντζόγλου - Τσίλη!
Photo Credits: INTIME

Tο ENWSI TV συνεχίζει τις μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV είναι μαζί με την ΑΕΚ, για ακόμη ένα ματς!

Σήμερα στις 17:25 θα έχετε ξανά μαζί σας το ΑΕΚ game, τη νέα πρωτοποριακή μετάδοση του αγώνα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Δίχως διακοπές, με ανάλυση, σχόλιο, άποψη μόνο ΑΕΚ, οι Σταύρος Καζαντζόγλου και Κώστας Τσίλης σας υποδέχονται σε κάθε παιχνίδι της Ένωσης και σας βάζουν μέσα στο γήπεδο.

Απόψε δίνουμε ραντεβού με τη LIVE τη μετάδοση του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για την 24η αγωνιστική της Super League.

AEK talk το βράδυ στο ENWSI TV

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, φυσικά το ENWSI TV θα είναι εδώ για τον σχολιασμό όλων όσων θα έχουν γίνει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου θα ανοίξουν τις γραμμές για τον κόσμο στις 22:30 και θα συζητήσουν για τα πάντα γύρω από την Ένωση.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 22:30 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Φέτος, είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Είναι η χρονιά του enwsi.gr και μαζί θα ζήσουμε κάθε στιγμή Μείνετε συντονισμένοι Το κανάλι του ENWSI στο YouTube εκτοξεύεται!

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X