Κωλοτούμπα Κούγια: «Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση δίχως να έχει νόμιμο συμφέρον - Να αποχωρήσουν και ΠΑΟ-Ολυμπιακός»

Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: Τώρα, τον αποκαλεί «μόσχο σιτευτό»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της έφεσης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ατρόμητο στην εκδίκαση της έφεσης για το ματς με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, υποστήριξε ότι οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν έφεση… χωρίς να έχουν νόμιμο συμφέρον.

Ωστόσο ο Κούγιας μίλησε για νομικούς όρους και όχι για την ουσία. «Δεν αναφέρεται πιο δοκάρι είχε πρόβλημα και σε πιο σημείο έγινε η μέτρηση», είπε αρχικά ο Κούγιας, ο οποίος παραδέχθηκε δε -βάσει πρωτόδικης απόφασης- ότι ο διαιτητής ήταν αυτός που έπρεπε να μετρήσει τα δοκάρια.

«Σύμφωνα με τον κανονισμό στην έφεση μπορεί να παραστεί μόνο ο καταγγελόμενος, εμείς δηλαδή. Όχι η ΑΕΚ και γι’ αυτό έκανε δεύτερη ένσταση για να είναι εδώ και να μιλήσει», πρόσθεσε.

«Στις 7/2 η ΑΕΚ κατέθεσε έναν πρόσθετο λόγο ένστασης αντικανονικότητας του γηπέδου για να είναι στο δικαστήριο και σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο. Δηλαδή ζητούσε αυτά που ζητούσε πριν από τον αγώνα, μία νέα ένσταση με την ίδια υποδομή. Η δεύτερη ένσταση γίνεται χωρίς να έχει έννομο συμφέρον», είπε ο Κούγιας.

Ο Κούγιας ζητάει να μη ληφθεί υπόψη η έφεση της ΑΕΚ και να μην παραστεί στην εκδίκαση γιατί δεν έχει έννομο συμφέρον.

Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας ζητάει να αποχωρήσουν και οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

«Μόνο ένας θα μπορούσε να κάνει έφεση για την απόφαση, μόνο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα ούτε να κάνει έφεση, ούτε να παρίσταται εδώ. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπάρχει παράβαση κανονισμού και δεν έκανε έφεση.

Η ΑΕΚ στο δικόγραφο της έφεσης δεν κάνει αναφορά σε σκαψίματα και τέτοια. Η απόφση όμως, αναφέρει ότι δεν είναι υπαίτιος ο Ατρόμητος. Ποιος θα μπορούσε να το προβάλει αυτό; Μόνο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Εφεση δεν έγινε, η έφεση της ΑΕΚ σε μία πειθαρχική διαφορά δεν μπορεί να εισαχθεί καν προς συζήτηση.

Ζητάμε είτε να απορριφθεί η έφεση της ΑΕΚ, είτε να προχωρήσει η διαδικασία. Ζητούμε να μην κριθεί τίποτα από αυτά που ακούστηκαν. Εχει κριθεί ότι ο Ατρόμητος δεν είναι υπαίτια, δεν έκανε έφεση ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άρα τελείωσε. Ζητούμε να διακόψετε και να αποφασίσετε», πρόσθεσε ο Κούγιας.

Μόλις ολοκλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας, το Προεδρείο απάντησε: «Θα επιφυλαχθούμε για το θέμα αυτό με την απόφαση».

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X