Επίσημο: Ανανέωσε με την Έβερτον ο Πίκφορντ (VIDEO)

Επίσημο: Ανανέωσε με την Έβερτον ο Πίκφορντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ ανανέωσε με την Έβερτον μέχρι το 2027, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να δηλώνει χαρούμενος για την επιλογή του, παρά τις φήμες για μεταγραφές που υπήρχαν.

Δεν το κουνάει από το Λίβερπουλ ο Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας, θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μέρσεϊσαιντ μέχρι το 2027 ενώ σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα συμπληρώσει περισσότερα από δέκα χρόνια στα «Ζαχαρωτά».

Η Έβερτον ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πίκφορντ συνοδευόμενο από ένα δεκάλεπτο βίντεο, στο οποίο ο Άγγλος πορτιέρε αναφέρει τους λόγους οι οποίοι τον ώθησαν στο να ανανεώσει με τους «Μπλε» του Λίβερπουλ αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του με την ομάδα.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Έβερτον είναι μια τεράστια ομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν πήγαμε όπως θέλαμε αλλά τώρα έχουμε έναν προπονητή με τον οποίο πιστεύω θα αναρριχηθούμε κι άλλο στη βαθμολογία».

Όσο για το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα τον βρει στην ομάδα για πάνω από δέκα χρόνια, είπε:

«Απλά θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να παίζω για την Έβερτον. Αυτό το συμβόλαιο θα με κρατήσει εδώ για περισσότερα από δέκα χρόνια και θέλω να χτίσω τη δικιά μου κληρονομιά εδώ όπως ο Νέβιλ Σάουθαλ που ήτνα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έπαιξαν στην Έβερτον».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X