Καντζούρης στη γιορτή του enwsi.gr: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει - Οριόλα και Λεμάρ θα μας δώσουν ό,τι μας έλειπε» (VIDEO)

Καντζούρης στη γιορτή του enwsi.gr: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει - Οριόλα και Λεμάρ θα μας δώσουν ό,τι μας έλειπε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Καντζούρης έδωσε το «παρών» στη γιορτή για τα 10 χρόνια του enwsi.gr

Το enwsi.gr έκλεισε τα δέκα του χρόνια στον… αέρα και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με παρόντες ανθρώπους που πρωταγωνιστούν για την ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ηλίας Καντζούρης, προπονητής της «Βασίλισσας» που κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος και παλεύει για όλους τους στόχους της. Ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν και τόνισε πως οι Πιέρ Οριόλα και ο Μπρίντον Λεμάρ θα βοηθήσουν το σύνολο όσο πιο γρήγορα ενταχθούν.

Αρχικά είπε: «Χρονικά είμαστε στο σημείο της χρονιάς που όλοι οι στόχοι μας είναι μπροστά. Πρέπει να ανασυνταχθούμε πρώτα από όλα με την επιστροφή των τραυματιών που είναι πολύ σημανικό. Οι προσθήκες που κάναμε είναι επίσης σημαντικές και πρέπει να εντάξουμε τα παιδιά που ήρθαν στη λειτουργία της ομάδας. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο σημείο που θέλαμε, ειδικά στην Ευρώπη και έχουμε μπροστά μας παιχνίδια που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σαν τελικούς. Για αυτό πιστεύω πως είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η ομάδα εμένα μου δημιουργεί όπως την βλέπω την αίσθηση ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στο γήπεδο».

Όσον αφορά στις προσθήκες των Οριόλα και Λεμάρ, ο Καντζούρης είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προσθήκες που κάναμε την τελευταία εβδομάδα. Και τα δύο παιδιά είναι παίκτες που θα μας δώσουν πράγματα που μας έλειπαν. Ειδικά ο Πιέρ έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και μιλάμε για ένα παιδί με τεράστιες παραστάσεις που μπορεί να βοηθήσει και εκτός αγωνιστικού. Πρώτα πρέπει να δουλέψουμε, να έχουμε την κατάλληλη χημεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και θεωρώ ότι θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Τέλος, ευχήθηκε στο enwsi.gr: «να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουν. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο Μέσο είναι αναπόσταστο κομμάτι για τους φίλους της ομάδας και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Ο Ηλίας Καντζούρης στη γιορτή του enwsi.gr

Ο Ηλίας Καντζούρης έδωσε το «παρών» στη γιορτή για τα 10 χρόνια του enwsi.gr:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X