«Ο Γκβάρντιολ θα μείνει στη Λειψία»

«Ο Γκβάρντιολ θα μείνει στη Λειψία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε, ισχυρίζεται ότι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θα παραμείνει στην ομάδα της Bundesliga και την επόμενη σεζόν, παρότι ο Κροάτης στόπερ είναι περιζήτητος χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις του με τη γερμανική ομάδα αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

O 21χρονος άσος σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στην ισοπαλία 1-1 του πρώτου αγώνα του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης και δήλωσε στους Times πριν από τον αγώνα ότι θα ήθελε να παίξει σε ομάδα της Premier League.

Όμως ο προπονητής της Λειψίας, έχει αντίθετη άποψη πάνω σε αυτά τα σχόλια. «Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θα είναι παίκτης της Λειψίας και την επόμενη σεζόν. Είμαι ο προπονητής και το ζητάω. Είναι χαρούμενος εδώ. Είπε ότι θέλει να παίξει στην Premier League, αλλά δεν είπε πότε», ήταν τα λόγια του τεχνικού της γερμανικής ομάδας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X