Χαμός στα ΚΤΕΛ για Πάτρα: Ένα λεωφορεία κάθε 3 λεπτά

Χαμός στα ΚΤΕΛ για Πάτρα: Ένα λεωφορεία κάθε 3 λεπτά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός γίνεται από τις 5 το πρωί στα ΚΤΕΛ Κηφισού από φεύγουν όλα τα υπεραστικά λεωφορεία για Πάτρα.

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, για την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού έχουν προγραμματιστεί από την Αθήνα 160-180 δρομολόγια.

Από τις 5.30 το πρωί που ξεκινά το πρώτο δρομολόγιο μέχρι το τελευταίο στις 12 το βράδυ που είναι το τελευταίο, ένα λεωφορείο αναχωρεί κάθε τρία λεπτά από τα ΚΤΕΛ Κηφισού
Συνολικά, οι αρχές στην Πάτρα υπολογίζουν μέχρι και την Κυριακή, οπότε είναι και η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων, 20.000 επισκέπτες από την Αθήνα.

Η αχαϊκή πρωτεύουσα αναμένεται να βουλιάξει από κόσμο – στα επίπεδο προ-κόβιντ εποχής – οι πληρότητες είναι στο 100% και τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας για το τριήμερο είναι πολύ αυστηρά.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X