Με... άνεση κόντρα στους Σέρβους σήμερα η Εθνική

Με... άνεση κόντρα στους Σέρβους σήμερα η Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Σερβία (19:00, Novasports Prime) στο κλειστό των Λιοσίων, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η «Επίσημη Αγαπημένη» δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο ματς με τους Σέρβους (19:00, Novasports Prime) στο κλειστό των Λιοσίων.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που θα πάρει την θέση του ως head coach, δεν μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες της Euroleague, εκτός από τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Τζορτζ Πάπας. Στην δωδεκάδα θα είναι επίσης οι Φλιώνης, Γόντικας, Τολιόπουλος, Χατζηδάκης, Κουζέλογλου, Χουγκάζ, Μωραϊτης, Ρογκαβόπουλος, Τσαλμπούρης, Μουράτος.

Οι Σέρβοι θα παίξουν με τους Γέρεμιτς, Ντάνγκουμπιτς, Νταβίντοβατς, Μιλουτίνοφ, Γιάραμαζ, Ουσκόκοβιτς, Γιόβιτς, Σίμανιτς, Ραντάνοφ, Ρίστιτς, Μπέσλατς, Γιάγκοντιτς – Κούριτζα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κόντε, Καστίγιο και Μάρκες.

Η βαθμολογία:

1. Λετονία 7-1
2. Σερβία 5-3
3. Ελλάδα 5-3
4. Τουρκία 3-5
5. Βέλγιο 3-5
6. Μ. Βρετανία 1-7

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X