Αλέγκρι: «Το Europa League δεν είναι... βόλτα στο πάρκο»

Αλέγκρι: «Το Europa League δεν είναι... βόλτα στο πάρκο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις δυσκολίες που κρύβει η διοργάνωση του Europa League στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Άνχελ Ντι Μαρία, μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 της Γιουβέντους επί της Ναντ και την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

«Οταν έχεις έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, όπως ο Ντι Μαρία, μεγαλώνει όλη η ομάδα. Πρέπει να το εκμεταλλευθείς γιατί είναι ένας εξαιρετικός πρωταθλητής», επεσήμανε ο προπονητής της Γιουβέντους και εξήγησε:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Μετά τον αποκλεισμό μας από το Champions League, κάποιοι θα μπορούσαν να σκεφθούν, ότι θα ήταν μια… βόλτα στο πάρκο για την Γιουβέντους, να κατακτήσει το Europa League. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά όχι τέλειο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, υπάρχουν σημεία που δεν μου άρεσαν απόψε. Για να πάμε στο Champions League την επόμενη σεζόν, συνεχίζουμε να κερδίζουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Το Europa League αυτήν την στιγμή, φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να Champions League, αλλά η κατάκτηση δεν είναι αυτονόητη. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά τίποτε και κανείς δεν λέει ότι θα φθάσουμε εκεί. Η νίκη σε αυτούς τους αγώνες δεν είναι ποτέ εύκολη. Για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά, θα δούμε στο Τορίνο. Θα μπορούσε να είναι εντάξει, για τον αγώνα με την Τορίνο την Τρίτη, εάν όλα πάνε καλά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X