ΑΕΚ: Σήμερα εκδικάζεται η έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Σήμερα εκδικάζεται η έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Το μέλλον του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο δεν αναμένεται να αποφασισθεί σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ώρες θα μάθουμε τι πρόκειται εν τέλει να συμβεί με την πολύκροτη υπόθεση του Περιστερίου και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Σήμερα (24/2, 15.30) θα εκδικαστεί από στο Δευτεροβάθμιο Οργανο της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε η ΑΕΚ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου της Super League, για την τύχη του αγώνα της Ενωσης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που δεν διεξήχθη λόγω του προβλήματος με τη διάσταση των δοκαριών στη μία εστία.

Το τελευταίο αποφάνθηκε πως πρέπει να οριστεί εκ νέου ο αγώνας αφού δεν καταλόγισε ευθύνες στους γηπεδούχους λες και το γήπεδο… φύτρωσε και οι «κιτρινόμαυροι» προσέφυγαν στο δεύτερο επίπεδο της αθλητικής δικαιοσύνης.

Στις τάξεις της «Ένωσης» αισιοδοξούν πως θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό, με την απόφαση, πάντως, να μην αναμένεται εντός της ημέρας. Εφόσον η πρωτόδικη απόφαση παραμείνει, το αναβληθέν ματς με τον Ατρόμητο λογικά θα οριστεί να γίνει στις 8 Μαρτίου. Σημειώνεται πως υπάρχει και η δυνατότητα προσφυγής στο CAS.

Θυμίζουμε ότι το Πειθαρχικό Όργανο της Super League έχει απαλλάξει την εγκαλούμενη ΠΑΕ από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας και δέχθηκε εν μέρει τις πρόσθετες παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X