Νέα «καρφιά» για Πικέ στο νέο τραγούδι της Σακίρα

Νέα «καρφιά» για Πικέ στο νέο τραγούδι της Σακίρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει να επιτίθεται… τραγουδιστικά στον Ζεράρ Πικέ η Σακίρα. Η Κολομβιανή ποπ σταρ έβγαλε τα ξημερώματα το νέο της hit, σε συνεργασία με την συμπατριώτισσά της Karol G.

Οι στίχοι μπορούν εύκολα να εκληφθούν ως «βέλη» προς τον άλλοτε σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, με τον οποίο χώρισαν έπειτα από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα να φέρεται να έχει απιστήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος της. Μάλιστα, σε κάποια λόγια του τραγουδιού γίνεται αναφορά για επιθυμία επανασύνδεσης του… άπιστου.

Μεταξύ άλλων, στους στίχους αναφέρεται «… όταν σου λέει πως κάλυψε το κενό σου με ένα άλλο πρόσωπο, σου λέει ψέματα», «… έφυγες με νέα κοπέλα λέγοντας πως με ξεπέρασες, αλλά εκείνη δεν ξέρει πως ακόμη βλέπεις όλα τα story μου», «… όμως να ξέρεις πως δεν επαναλαμβάνω τα λάθη μου», «… το να σε βλέπω με νέα σύντροφο με έχει πληγώσει, αλλά ξέχασα το παρελθόν και η ζωή έγινε καλύτερη πλέον», «… δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος εδώ, ό,τι μου έκανε η κοπέλα σου δεν με νευριάζει, αλλά γελάω», «… δεν γυρίζω πίσω σε σένα ποτέ, είσαι κακή τύχη και τώρα νιώθω ευλογημένη», «… δείχνεις χαρούμενος με τη νέα σου ζωή, αλλά μακάρι να ήξερε εκείνη πως ακόμη θέλεις εμένα».

Φυσικά, όλο το τραγούδι συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ στο οποίο η Σακίρα και η Karol G επιδεικνύουν πέρα από τις φωνές τους τα κάλλη τους και τις χορευτικές τους ικανότητες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X