ΑΕΚ: Τι ισχύει με τους τραυματίες - Πότε επιστρέφει ο Μίτσελ

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τους τραυματίες - Πότε επιστρέφει ο Μίτσελ
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι ισχύει για κάθε παίκτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού

Η ΑΕΚ έχει δώσει ολιγοήμερο ρεπό στους παίκτες της για να ξεκουραστούν μετά το Φάιναλ-8 του Κυπέλλου και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την τελική ευθεία τσε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Κύπελλο άφησε πολλά προβλήματα στους παίκτες της Ένωσης, που όμως βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής. Αρχικά οι τραυματισμοί των Στρέλνιεκς και Γουίλιαμς που δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν τον αγώνα με το Περιστέρι δεν είναι τόσο σοβαροί. Ο Λετονός είχε ένα μικρό τράβηγμα, ενώ ο Αμερικάνος ένα ελαφρύ διάστρεμμα, Η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία και με την επανέναρξη θα είναι στην διάθεση του Ηλία Καντζούρη, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Ο Ακίλ Μίτσελ, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του Φάιναλ-8, απέφυγε τα χειρότερα όπως έδειξαν οι εξετάσεις του. Το πρόβλημα του είναι στο πέλμα και θα πάει με συντηρητική θεραπεία, βλέποντας πως αντιδράει ο οργανισμός του. Θα εξετάζεται μέρα με την μέρα και ανάλογα θα ξαναμπεί στις προπονήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση του.

Ο Άλεξ Μάντσεν, είναι εκτός αγώναν από 14/1, που έπαιξε στο παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα, με πρόβλημα στην μέση. Τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και δείχνει να είναι καλά. Αν όντως συνεχίσει να μην έχει προβλήματα και είναι υγιής, θα είναι αυτός που θα συνεχίσει με την φανέλα της Ένωσης, αφού πιστεύουν ότι με την προσθήκη του Οριόλα θα μπορέσει να αποδόσει καλύτερα.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής που ταλαιπωρείται εδώ και πολύ καιρό από ένα πρόβλημα υγείας, είναι και αυτός σε διαδικασία επιστροφής, όμως θα χρειαστεί κάποιο καιρό για να επανέλθει.

Τέλος, ο Αντώνης Κόνιαρης που βρίσκεται στο στρατό για την θητεία, στο τέλος του μήνα τελειώνει το υποχρεωτικό στάδιο και θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας για την τελική ευθεία.

Μαζί με τους δύο νέους παίκτες που έχουν έρθει, τον Πιέρ Οριόλα και τον Μπρίντον Λεμάρ που θα ξεκινήσουν προπονήσεις μαζί με την ομάδα, όταν γυρίσουν όλοι από τις άδειες τους, η ΑΕΚ θα συνεχίσει ενισχυμένη και με τους περισσότερους από τους τραυματίες να επιστρέφουν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X