10 χρόνια enwsi.gr, 10 χρόνια μαζί με την ΑΕΚ!

10 χρόνια enwsi.gr, 10 χρόνια μαζί με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη γιορτή του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα χρόνια μαζί. Δέκα χρόνια δίπλα στην ΑΕΚ.

Το enwsi.gr συμπλήρωσε δέκα χρόνια λειτουργίας και τα γιόρτασε … οικογενειακά με όλη την ΑΕΚ δίπλα της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε μια όμορφη βραδιά στο φιλόξενο «Agavita» της Λεωφόρου Δεκελείας, το πρώτο σάιτ στην κοινωνία της ΑΕΚ και το αγαπημένο των οπαδών της έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και κέρδισε και το φλουρί.

Δίπλα της ήταν όλη η ΑΕΚ:

Από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ παραβρέθηκαν οι: Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κοσμάς,

Από την διοίκηση της Ερασιτεχνικής: Ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, αντιπρόεδρος και διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο γενικός γραμματέας, Λευτέρης Αρχόντης, Ο γενικός αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας καθώς και η πρόεδρος της Λέσχης Αθλητισμού και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη.  Παράλληλα παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Πάνος Λούπος.

Την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησαν οι: Μπρούνο Άλβες,  Ράντεκ Κουχάρσκι, Μίλαντ Μοχαμαντί, Νταμιάν Σιμάνσκι και Άρολντ Μουκουντί, Δημήτρης Ναλιτζής, Τάσος Τσατάλης, Μάριος Τριβιζάς

Την μπασκετική ομάδα εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Χήνας, Ηλίας Καντζούρης, Δημήτρης Μαυροεϊδής, Γιώργος Νικολάου, Χάρης Κολχούρης, Κώστας Παπαδάκης, Μπρίντον Λεμάρ, Πιέρ Οριόλα, ο managing director, Τάκης Τριαντόπουλος και Στράτος Τσαμπής.

Από την ομάδα χάντμπολ παραβρέθηκαν οι Παναγιώτης Νικολαϊδης και Χρήστος Κεδέρης ενώ το γυναικείο  τμήμα εκπροσώπησε η Λαμπρίνα Τσάκαλου.

Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ εκπροσώπησε η Γενική Διευθύντρια, Έφη Παπαϊωάννου καθώς και οι αθλήτριες, Άννα Καλαντάντζε και Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Από την ανδρική ομάδα βόλεϊ παραβρέθηκαν ο τιμ μάνατζερ, Άλεξ Μεσσαλάς, Γιάννης Αχιλλεόπουλος και Ενρίκ Μπατατζίμ.

Από την «κιτρινόμαυρη» βραδιά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν η «ψυχή» της ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Το παρών έδωσαν οι Γιώργος Καραφέσκος, Ηλίας Ατματζίδης, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Λύσσανδρος Γεωργαμλής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Θωμάς Μαύρος, Λάκης Νικολάου, Βασίλης Μπορμπόκης .

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος ενώ παραβρέθηκαν επίσης και οι Ηλίας Γκρίντζαλης, Στέφανος Γατσούλης και Χάρης Τομπούλογλου.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X