StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 22/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 22/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Ρεάλ Μαδρίτης, Σέλτικ και Σαχτάρ είχε να αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων η Λειψία. Πήρε σχετικά άνετη πρόκριση, «χτύπησε» και την κορυφή του Group F αλλά αρκέστηκε εντέλει στη δεύτερη, στο -1 από τους «μερένγκες». Είναι ομάδα με φιλοδοξίες, συνήθως εύστοχη σε μεταγραφικά deal και με μοντέρνα εκδοχή στο χορτάρι. Η διάκριση δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς ο ανταγωνισμός είναι ζόρικος εντός κι εκτός συνόρων. Είναι στην 5η στην Bundesliga, στο -4 από την κορυφή. Και τώρα έχει να αντιμετωπίσει έναν… μπαμπούλα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Λειψία συνδυάζει ταχύτητα, ταλέντο και την δίψα ανάδειξης, ωστόσο υπολείπεται εμπειρίας διαχείρισης καταστάσεων. Νταιλό, Γκουλάσι και Όλμο είναι εκτός μάχης για το ματς με την Σίτι.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Η Μάντσεστερ Σίτι διακρίθηκε για τη συνέπεια και την κυριαρχική της διάθεση τα προηγούμενα χρόνια. Στοιχεία που φέτος παρουσιάζει κατά το ήμισυ. Σε κάθε παιχνίδι της σχεδόν είναι αυτή που ορίζει τον ρυθμό και επιβάλλει το δικό της στυλ, όμως η αναποτελεσματικότητα της την ταλαιπωρεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Έβαλε τρία γκολ στο ντέρμπι τίτλου και νίκησε την Άρσεναλ, δεν κατάφερε όμως να πάρει περισσότερο από έναν βαθμό απέναντι στη Νότιγχαμ! Στο -2 πλέον από την κορυφή της Premier League και με ματς περισσότερο. Έκανε πλάκα στη φάση των ομίλων απέναντι σε Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Κοπεγχάγη. Κατακτώντας την πρώτη θέση αήττητη. Μεντί και Στόουνς είναι εκτός μάχης για τη Red Bull Arena.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΠΟΡΤΟ (22:00): Μια καλή πορεία στο Champions League αποτελεί στόχο της Ίντερ τη φετινή σεζόν και το έκανε ξεκάθαρο στη φάση των ομίλων. Οι «νερατζούρι» πήραν το δεύτερο εισιτήριο πίσω από τη Μπάγερν Μονάχου (10β. σε 6 αγώνες), αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μπαρτσελόνα και τώρα καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πόρτο. Εντός συνόρων, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μπορεί να σκέφτεται μόνο το Κύπελλο, αφού βρίσκεται στα ημιτελικά, όχι, όμως, και το σκουντέτο, όντας στο -15 από την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία «παίζει» μόνη της. Μέσα στο 2023 έχει μόλις μια εκτός προγράμματος ήττα από την Έμπολι σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και στην τελευταία της υποχρέωση νίκησε 3-1 την Ουντινέζε για τη Serie A. Το θετικό είναι ότι με εξαίρεση τον Κορέα (επιθετικός), δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΠΟΡΤΟ (22:00): Σταθερή αξία στο Champions League η Πόρτο, η οποία, μπορεί να μην έχει την πιο ποιοτική ομάδα των τελευταίων χρόνων, αλλά έχει το «Know how». Στη φάση των ομίλων, βρέθηκε με Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Κλαμπ Μπριζ, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να τους δείξει τη… σκόνη της και να πάρει την πρωτιά. Το εμπόδιο της Ίντερ δεν τρομάζει τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τους παίκτες του και άπαντες είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας «τρέχει» νικηφόρο σερί επτά αγώνων με τελευταίο το 1-0 επί της Ρίο Άβε, ενώ ενδιάμεσα πανηγύρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ απέναντι στη Σπόρτινγκ, ενώ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τα προβλήματα ελαχιστοποιήθηκαν, καθώς μοναδικός τραυματίας είναι ο Βερόν (εξτρέμ). Αποθεραπεύτηκαν και βρίσκονται στην αποστολή οι Ουρίμπε (χαφ), Γκαλένο (εξτρέμ), Οτάβιο (χαφ), Εβανίλσον (φορ), Γουέντελ (αρ.μπακ) και Καρντόσο (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X