Δυνατός ξανά ο Νταντσένκο: Πήρε εξιτήριο, η ΑΕΚ τον «αγκάλιασε» και τον στήριξε

Δυνατός ξανά ο Νταντσένκο: Πήρε εξιτήριο, η ΑΕΚ τον «αγκάλιασε» και τον στήριξε
Photo Credits: INTIME

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Όλεγκ Νταντσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανέλπιστα καλά είναι τα νέα για την κατάσταση του Όλεγκ Νταντσέσνκο καθώς ο Ουκρανός αθλητής που ανήκει στην ΑΕΚ έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Νταντσέσνκο υπεβλήθη σε έναν ειδικό καυτηριασμό στην καρδιά ο οποίος έλυσε το πρόβλημα που υπήρχε και οδήγησε στην τριπλή ανακοπή πριν από περιπού δέκα ημέρες κατά τη διάρκεια προπόνησης. Ακολουθως, του τοποθετήθηκε ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς από τους γιατρούς. Μάλιστα, οι γιατρού στην Ελλάδα θα μπορούν να έχουν καθημερινά εικόνα για τη λειτουργία της καρδιάς τους στην Ουκρανία!

Στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Ιατρικό Κέντρο που νοσηλεύονταν ο Ουκρανός, αναφέρεται πως την Δευτέρα εμφυτεύθηκε μικροσκοπικός καταγραφέας ρυθμού κάτω από το δέρμα που επιτρέπει την μακρόχρονη (3 έτη) συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

Χθες, ο Νταντσένκο έλαβε εξιτήριο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα και θα εκτιμηθεί η πλήρης επάνοδος στην αθλητική δραστηριότητα μετά την πάροδο ενός μήνα και τη διενέργεια επαναληπτικών εξετάσεων και δοκιμασιών.

Το ιατρικό Ανακοινωθέν για τον Όλεγκ Νταντσένκο

Ο 28χρόνος Ουκρανός ποδοσφαιριστής Danchenko Oleh, εμφάνισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ουκρανικής ομάδας Ζόρια στις 13-2-2023 συγκοπτική εμμένουσα κοιλιακή ταχυκαρδία, η οποία ανατάχθηκε μετά από 1 ώρα σε τοπικό νοσοκομείο της Αττάλειας στην Τουρκία, όπου πραγματοποιούνταν η χειμερινή προετοιμασία της ομάδας του.

Μετά επικοινωνία της Ιατρικής Ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ (Παντελής Νικολάου και Χάρης Λάλος) με τους Ουκρανούς και Τούρκους συναδέλφους και εκτίμηση των ιατρκών δεδομένων αποφασίσθηκε η μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για να προσφερθεί η πλέον εξειδικευμένη αντιμετώπιση. Η μεταφορά επετεύχθη με ασφάλεια το Σάββατο βράδυ μέσω ιδιωτικής πτήσης με επανδρωμένη κινητή μονάδα.

Την Κυριακή πρωί 19-2-2023 μετά τον ενδεδειγμένο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, υπεβλήθη σε επιτυχή κατάλυση (ablation) κοιλιακής ταχυκαρδίας από τον Δημήτριο Τσιαχρή Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας του Athens Heart Center στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η επέμβαση αυτή στόχο έχει την επίλυση του αρρυθμιολογικού προβλήματος και την αποκατάσταση της υγείας του.

Την Δευτέρα εμφυτεύθηκε μικροσκοπικός καταγραφέας ρυθμού κάτω από το δέρμα του ασθενούς που επιτρέπει την μακρόχρονη (3 έτη) συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού. Ο ποδοσφαιριστής εξήλθε την Τρίτη 21-2-2023, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα και θα εκτιμηθεί η πλήρης επάνοδος στην αθλητική δραστηριότητα μετά πάροδο ενός μήνα και τη διενέργεια επαναληπτικών εξετάσεων και δοκιμασιών.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X