ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα σκέφτεται Ελίασον και Πινέδα στα άκρα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα σκέφτεται Ελίασον και Πινέδα στα άκρα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Ώρα για αλλαγές για την ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φουλάρει για τα… επόμενα. Στην Ένωση έχουν αφήσει ήδη πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τα όσα ακολούθησαν ώστε να προετοιμαστούν για τον αγώνα του Σαββάτου (25/2) με τον Αστέρα Τρίπολης στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Σήμερα, ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε τις δοκιμές για τον αγώνα με τους Αρκάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ματς όπου δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αρόλντ Μουκουντί, ούτε και τον Νταμιάν Σιμάνσκι καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκαν κάποιες… απαντήσεις αναφορικά με το τι σκέφτεται να αλλάξει ο Αργεντινός καθώς στο δίτερμα που έπαιξε στα Σπάτα στην ομάδα που φάνηκε ως βασική έπαιξε ο Μουκουντί με τον Τζαβέλλα στα στόπερ με τους Ρότα και Σιντιμπέ στα άκρα. Στα χαφ ήταν ο Γιόνσον με τον Φράνσον, ενώ ο Πινέδα με τον Ελίασον ανοίχτηκαν στα δύο άκρα. Στην κορυφή ήταν Αραούχο και Λιβάι.

Ο Μουκουντί χρησιμοποιήθηκε γιατί, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Ντομαγκόι Βίντα ήταν απών λόγω αδιαθεσίας.

Φυσικά δεν πρόκειται για αποφάσισεις που είναι κλειδωμένες μιας και ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλά στο μυαλό του και σίγουρα αρκετές δοκιμές ακόμα να κάνει.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X