Γκουαρδιόλα: «Θα θεωρούμαι αποτυχημένος ακόμα κι αν κυριαρχήσω στην Ευρώπη με την Σίτι»

Γκουαρδιόλα: «Είμαι σίγουρος πως θα αθωωθούμε, δεν θέλω να φύγω από τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει την προσπάθειά της να κατακτήσει για πρώτη φορά το Champions League και την Τετάρτη, αντιμετωπίζει την Λειψία στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16». Παρά τις απουσίες των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εμερίκ Λαπόρτ λόγω ασθένειας, ο Καταλανός κόουτς είναι αισιόδοξος για την πρόκριση. «Η ομάδα είναι εκεί, έχω αυτή την αίσθηση», δήλωσε.

Κατά τη διάρκεια των έξι πλήρων θητειών του στον σύλλογο, η Σίτι έχει φτάσει στον τελικό μία φορά, το 2021, όταν έχασε από την Τσέλσι. Τρεις από τους αποκλεισμούς της ήρθαν στην προημιτελική φάση, σε μία περίπτωση έφτασε στα ημιτελικά ενώ στην πρώτη σεζόν του Γκουαρδιόλα οι «Πολίτες» αποκλείστηκαν στους 16 από τη Μονακό.

Ακόμα και αν η ομάδα του καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη φέτος, ο Γκουαρδιόλα πιστεύει ότι αυτό δεν θα ικανοποιήσει τους επικριτές εκτός συλλόγου, που ισχυρίζονται ότι θα έπρεπε η Σίτι να έχει κατακτήσει το τρόπαιο ήδη αρκετές φορές.

«Οι άνθρωποι λένε επειδή έχουμε το τάδε όνομα ή το οτιδήποτε άλλο [θα έπρεπε να το έχουμε κατακτήσει], αλλά πάντα έχω την αίσθηση ότι είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις αυτό [να κατακτήσεις το Champions League]. Κάθε σεζόν είναι όλο και πιο δύσκολο», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα. «Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να φτάσουμε στα προημιτελικά, αλλά ό,τι πρόκειται να συμβεί, θα συμβεί. Στο τέλος της ημέρας, το πεπρωμένο μας είναι ήδη γραμμένο. Κάποιες φορές ήμασταν κοντά, κάποιες φορές όχι. Ό,τι κι αν έχω κάνει προσωπικά στο παρελθόν ή στο μέλλον, θα αποτύχω. Τίποτα δεν θα είναι αρκετό».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X