Απύθμενο θράσος από τον άνθρωπο που ατιμώρητος πετούσε σκούφους στο γήπεδο και μπάλα στην εξέδρα

Απύθμενο θράσος από τον άνθρωπο που ατιμώρητος πετούσε σκούφους στο γήπεδο και μπάλα στην εξέδρα

Ο Ενωσίτης αποκαλύπτει το πως έχει πάει σ' άλλο level ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου, την λαϊκή ρήση "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απάντηση της ΑΕΚ, δια ανάρτησης του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Τάσου Τσατάλη, στο ρεσιτάλ αστειότητας που έκανε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν “φωνάζει ο κλέφτης”.

Η αλήθεια όμως είναι, πως αυτή την λαϊκή ρήση, ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του, την έχουν πάει πραγματικά σ’ άλλο level.

Είχε το απύθμενο θράσος ο Λουτσέσκου δήθεν να δώσει οδηγία στους ποδοσφαιριστές του να μην διαμαρτύρονται στον διαιτητή. Και ο ίδιος όχι μόνο έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ ουρλιαχτών και γραφικότητας από τον πάγκο, αλλά έκανε και πράγματα τα οποία βάσει κανονισμών έπρεπε να τιμωρηθούν και με αποβολή από τον πάγκο. Βεβαίως ο Λουτσέσκου, όπως άλλωστε και ο Ολιβέιρα στο πάτημα του Αραούχο, όπως και ο Ίνγκασον στο γκρέμισμα του Γκαρσία, έμεινε ατιμώρητος εντελώς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σ’ όλο το ματς κτυπιόταν στον διαιτητή φτάνοντας μέχρι την γραμμή του πλαγίου. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, υπάρχει φάση που ο Λουτσέσκου πετάει μέσα στο γήπεδο τον σκούφο του, μπαίνει και ο ίδιος, ουρλιάζοντας προς τον Νορβηγό. Και κατόπιν σαν κύριος επιστρέφει στον πάγκο του, χωρίς καμία τιμωρία. Ακόμα πιο ακραίο είναι το γεγονός, πως ο Λουτσέσκου όταν έρχεται μπάλα προς το μέρος του, με το χέρι την στέλνει προς την κερκίδα. Κάτι που ρητώς από τους κανονισμούς προβλέπει κόκκινη κάρτα, στην περίπτωση που ο προπονητής πιάνει την μπάλα και καθυστερεί το παιχνίδι.

Αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν πήρε ούτε παρατήρηση γι αυτό. Όπως φυσικά και έμεινε και ατιμώρητη και όλη η υπόλοιπη κουστωδία από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, με πρώτο και καλύτερο τον Κωνσταντινίδη, που συνεχώς μέσα στο ματς έφταναν μέχρι και την γραμμή του πλαγίου ουρλιάζοντας προς τον διαιτητή.

Τι αναφέρει ο κανονισμός:

Απύθμενο θράσος από τον άνθρωπο που ατιμώρητος πετούσε σκούφους στο γήπεδο και μπάλα στην εξέδρα

Ο Ενωσίτης

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X