ΑΕΚ: Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Χατζισαφί, Ρότα, Άμραμπατ και Ελίασον στο όριο καρτών!

ΑΕΚ: Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Χατζισαφί, Ρότα, Άμραμπατ και Ελίασον στο όριο καρτών!
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με όσους συμπληρώσουν κάρτες ενόψει πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πονοκέφαλος» δημιουργείται για τον Ματίας Αλμέιδα με τις κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΚ.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι έχει συμπληρώρει επτά κάρτες και θα λείψει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και από αυτόν με τον ΟΦΗ. Στο ματς με τους Αρκάδες ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει ούτε τον Αρόλντ Μουκουντί.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η «Ένωση» θα χρειαστεί να επανέλθει στη λογική που είχε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν έπαιζε με ένα αμυντικό χαφ στον άξονα. Οι δύο προφανείς επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Ματίας Αλμέιδα είναι να αντικαταστήσει τον Σιμάνσκι με τον Γαλανόπουλο ή Μάνταλο, είτε να επιστρέψει τον Πινέδα δίπλα στον Γιόνσον, όπως βλέπαμε πριν το Μουντιάλ με τον Μεξικανό στον άξονα και τον Γκατσίνοβιτς στα άκρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν έξι παίκτες της ΑΕΚ που είναι στο όριο της τιμωρίας των 4 καρτών (χάνοντας ένα ματς από τα τέσσερα που ακολουθούν). Οι λόγος για τους Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον, Χατζισαφί.

Οι παίκτες μπαίνουν στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ με 0 κίτρινες, όμως όσοι συμπληρώσουν 4 ή 7 ή 10 και ούτω κάθε εξής στην κανονική διάρκεια και δεν προλάβουν να εκτίσουν την ποινή τους, δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία, αλλά θα απουσιάσουν αυτόματα από τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X