Παναθηναϊκός: Θα κινηθεί για να επεκτείνει τους επόμενους μήνες και το συμβόλαιο του Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Θα κινηθεί για να επεκτείνει τους επόμενους μήνες και το συμβόλαιο του Παλάσιος
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να επεκτείνει τους επόμενους μήνες και το συμβόλαιο του Παλάσιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το πρόσωπο των δύο τελευταίων εβδομάδων στον Παναθηναϊκό, καθώς με δικό του γκολ στο 86ο λεπτό, έκρινε τη νίκη των «πράσινων» το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (2-1), ενώ έξι μέρες μετά -αν και μπήκε στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» την ύστατη ώρα μετά τις μυϊκές ενοχλήσεις του Κλεϊνχέισλερ- ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου στο άνετο 2-0 επί του Βόλου (18/2).

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος (περί ου ο λόγος) παραμένει πολύτιμος για τον Παναθηναϊκό και το αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παρότι πέρασε ένα δίμηνο με παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και μεγάλη «αφλογιστία», ο Αργεντινός εξτρέμ (πρώτος σκόρερ των «πράσινων» πέρσι), δείχνει να επιστρέφει στα κανονικά αγωνιστικά στάνταρντς του, στην κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό.

Οι δε «πράσινοι», καιρό πριν ο «Τούκου» μπει σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, είχαν αποφασίσει -με απόλυτα θετική γνώμη και εισήγηση κι απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς- να τον κρατήσουν κοντά τους και να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια.

Και γι’ αυτό το λόγο δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν, τις δύο προσεγγίσεις που υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα για τον Παλάσιος απ’ τη Λατινική Αμερική και δη απ’ την Κόλο-Κόλο της Χιλής και τη Σαν Λορέντζο της Αργεντινής.

Μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 και η περίπτωσή του δεν είναι σ’ εκείνες που είχαν ή έχουν άμεση προτεραιότητα, όπως ήταν επί παραδείγματι αυτές των Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Αϊτόρ που έχουν ήδη ανανεώσει ή του Κουρμπέλη που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, στο «τριφύλλι» θέλουν να «δέσουν» με νέο συμβόλαιο και τον Αργεντινό εξτρέμ.

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο το πλαίσιο σταθεροποίησης κι ενδυνάμωσης του βασικού κορμού της ομάδας που άρχισε να χτίζεται από το 2021 και της συνέχειας που πρέπει να υπάρχει συνολικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους παίκτες της «πρώτης γραμμης».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» μάλιστα έχουν ήδη μεταφέρει την επιθυμία τους και προ τον ατζέντη του 31χρονου εξτρέμ (Κάρλος Γκρανέρο), αλλά και τη συνολική διάθεση κλαμπ να συζητήσουν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους, μέσα στους επόμενους μήνες και πολύ περισσότερο μετά και την ολοκλήρωση των εφετινών playoffs.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X