Ο Ράμος... στάζει μέλι για τον Μέσι: «Χαρούμενος που είναι συμπαίκτης μου»

Ο Ράμος... στάζει μέλι για τον Μέσι: «Χαρούμενος που είναι συμπαίκτης μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Ράμος λατρεύει να παίζει μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και δεν το κρύβει!

Όχι απλά υπήρξαν αντίπαλοι για πολλά χρόνια, αλλά η αντιπαλότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα τους είχε κάνει… εχθρούς στα γήπεδα της Ισπανίας.

Τώρα πια αυτά φαίνεται πως είναι και περασμένα και ξεχασμένα για τον Αργεντινό και τον Ισπανό που είναι συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Και, μάλιστα, ο Ράμος δεν κρύβει την ικανοποίησή του που είναι στην ίδια ομάδα με τον Μέσι.

«Ο Μέσι δεν με εκπλήσσει πλέον. Στη Μπαρτσελόνα, ήταν συνηθισμένος να καθορίζει την τύχη των αγώνων όπως έκανε σήμερα. Είμαι χαρούμενος που πλέον είναι στην ομάδα μου» είπε ο Ισπανός αμυντικός μετά το τέλος του αγώνα της Παρί με τη Λιλ, στο οποίο ο Μέσι πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

«Φυσικά είναι καλύτερα να τον έχουμε συμπαίκτη. Σε όποιον κι αν δώσεις την επιλογή, να έχεις τον Μέσι με ή εναντίον σου, η απάντηση είναι γρήγορη και ειλικρινής. Εχουμε τον ίδιο στόχο. Να κερδίζουμε με την Παρί. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα καλύτερη, με την εμπειρία και τις καλές εμφανίσεις μας. Η σχέση μου με τον Μέσι είναι εξαιρετική. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ των παικτών» πρόσθεσε ο Ράμος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X