Η ΑΕΚ έχει 7 βαθμούς σε 5 ντέρμπι με το Big 4

Η ΑΕΚ έχει 7 βαθμούς σε 5 ντέρμπι με το Big 4
Photo Credits: INTIME

Η συγκομιδή της ΑΕΚ στα ντέρμπι και οι αντίπαλοι της τι έχουν κάνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των πλέι οφ και πολύ δύσκολων αγώνων για τον Δικέφαλο.

Στα πλέι οφ, εκεί όπου θα κρυθεί σε μεγάλο βαθμό ο πρωταθλητής η ΑΕΚ θα έχει μπροστά της μόνο ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η Ένωση σε αυτά τα παιχνίδια;

Σε πέντε παιχνίδια η ΑΕΚ έχει 7 βαθμούς καθώς έχει ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και νίκη (1-0) κόντρα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε με το ίδιο σκορ σήμερα στην Τούμπα.

Την ίδια στιγμή, ο Δικέφαλος έχει έρθει 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και… περιμένει να τον υποδεχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρώτος σε συγκομιδή είναι ο ΠΑΟΚ με 10 βαθμούς σε 6 ματς, ακολουθούν ΑΕΚ-ΠΑΟ με 7 σε 5 ντέρμπι, ενώ τελευταίος είναι ο ΟΣΦΠ με 3 βαθμούς σε 4 ντέρμπι.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X