Αλμέιδα: «Μετά το 1-0 παίξαμε και είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δεν μου αρέσει να χάνω»

Αλμέιδα: «Μετά το 1-0 παίξαμε και είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δεν μου αρέσει να χάνω»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Super League στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η Ενωσης μετά το 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Η αίσθηση που εχω ειναι πως δεν μου αρέσει να χάνω, Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κάναμε κάθε δυνατό για να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές αυτα που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Ισοδύναμο ματς. Όταν μπορέσαμε και είχαμε την κατοχή κάναμε τη διαφορά, κυρίως στο 2ο μέρος. Αλλά αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε καλά.

Μπορούμε να πούμε πως πίεσαν και οι δύο ομάδες. Στο πρωτο 15λεπτο είχαμε κανει κατι πιο ξεκάθαρο από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτός σκόραρε. Συμβαίνει αυτο στο ποδόσφαιρο, όταν κανεις λαθος δέχεσαι γκολ. Δεν ειδα καποια διαφορά στο πρωτο 15λεπτο, ξέραμε πως του αρέσει του ΠΑΟΚ να κρατάει τη μπάλα και θα πιέσει. Μας κόστισε το ότι αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Μολις δεχτήκαμε το γκολ είδαμε την ομάδα της ΑΕΚ όπως την βλέπουμε στα άλλα ματς».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X