Ο Λουτσέσκου τα... έβαλε ξανά με την ΑΕΚ επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις κόκκινες!

Ο Λουτσέσκου τα... έβαλε ξανά με την ΑΕΚ επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις κόκκινες!
Photo Credits: INTIME

Γραφικότητες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για ακόμα μια φορά μετά το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεσπάθωσε για ακόμα μια φορά κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε το αγαπημένο του… θεατρικό καθώς τα εβαλε με την ΑΕΚ και δήλωσε πως δεν… μπορεί να ευχαριστηθεί τη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα επειδή οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές!

«Δεν μπορώ να απολαύσω αυτή τη νίκη όσο θα μπορούσα, λόγω αυτού που είδα στο ημίχρονο, αυτόν τον πόλεμο, τόσο μεγάλη πίεση… Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια είναι πραγματικά ντροπή. Είχε ως αποτέλεσμα να βγούμε στο γήπεδο και να μας δοθεί ένα φάουλ, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ επιθετική. Δεν δίνονται αυτά τα φάουλ και δίνουν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πιέσει.

Δεν καταλαβαίνω πώς θέλουν να κερδίσουν τα παιχνίδια, είναι ντροπή. Δεν είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα, αφού επηρεάζεται από την πίεση, από εξωαγωνιστικά πράγματα. Δεν μπορώ να το απολαύσω, δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που καταστρέφεται από τους ανθρώπους γύρω του, που δεν έχουν σεβασμό. Δεν σέβονται τη δουλειά των άλλων.

Η ΑΕΚ είναι φανταστική ομάδα στο γήπεδο, φανταστικό προπονητή, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά έγιναν στην Τούμπα, φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει στην Αθήνα. Δεν έχω λόγια για αυτό που συμβαίνει», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι είναι ποιοτικός παίκτες, έκανε μεγάλο παιχνίδι, αλλά όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα σήμερα. Προσπέρασαν τη σύγχυση που προκάλεσε ένας άδικος διαιτητής αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Ελπίζω για μια φορά να σταματήσουν αυτές οι αποφάσεις εναντίο μας, αλλά μάλλον ελπίζω για το τίποτα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X