Παναθηναϊκός: Τράβηγμα στον τετρακέφαλο ο Κλεϊνχέισλερ

Παναθηναϊκός: Τράβηγμα στον τετρακέφαλο ο Κλεϊνχέισλερ
Photo Credits: INTIME

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και δεν αγωνίστηκε στο Παναθηναϊκός-Βόλος, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για τράβηγμα στον τετρακέφαλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Βόλου, παίρνοντας ένα ακόμη τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, δεν κύλησαν όλα ιδανικά για τους «πράσινους» διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του είδαν τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ να μην αγωνίζεται στο ματς.

Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα και βγήκε για ζέσταμα, ωστόσο κατά τη διάρκειά του ένιωσε ενοχλήσεις και τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Κλεϊνχέισλερ είναι πως έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο, ωστόσο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

ΑΕΚ Talk: Ολες οι εξελίξεις για την ΑΕΚ με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X