Προσοχή στην ΑΕΚ: Στοχοποιούν τον Αραούχο για την Τούμπα, φτιάχνουν κλίμα για τις κίτρινες!

Προσοχή στην ΑΕΚ: Στοχοποιούν τον Αραούχο για την Τούμπα, φτιάχνουν κλίμα για τις κίτρινες!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας «προειδοποιεί» την ΑΕΚ για το σχέδιο του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ κατανοεί ότι είναι αρκετά πίσω στην… αγωνιστική μάχη με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα εντυπωσιάζει, έρχεται από σερί νικών και άπαντες αντιλαμβάνονται και παραδέχονται ότι είναι η ομάδα-φαβορί-φόβητρο για το φετινό νταμπλ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μετά το κάζο στην Τρίπολη, όπου κέρδισε 0-2 μέχρι το 90’ και εν τέλει έφυγε με 2-2, προσπαθεί να φτιάξει… εξωαγωνιστικό κλίμα. Το τελευταίο 24ωρο εντελώς «τυχαία» η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ μέσω των ΜΜΕ και των ρεπόρτερ που «ελέγχει»… μεταφέρουν την εικόνα ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης στοχοποιεί τον Σέρχιο Αραούχο για να κιτρινιστεί στο ματς και να σταματήσει έτσι να μαρκάρει λυσσασμένα, στο πλαίσιο του πρέσινγκ της ΑΕΚ που πνίγει κάθε αντίπαλο. Αυτό έχουν στο μυαλό τους από το πρώτο λεπτό. Να του… κόψουν την φόρα. Ακόμη και να βάλουν παίκτες τους να τον προκαλέσουν.

Μάλιστα, παραθέτουν αριθμούς με τις κίτρινες της Ένωσης και δείχνουν ότι θέλουν να φορτώσουν στον διαιτητή την πίεση να είναι πιο αυστηρός με την ΑΕΚ για να την φορτώσει κίτρινες και έτσι να πάψει να… πιέζει τον ΠΑΟΚ. Λογικές χωριού, που δεν μας κάνουν εντύπωση πια.

Παράλληλα, ενισχύουν όλη αυτή την λογική μετά τα όσα έγιναν στην Αρκαδία με την δημόσια… συγγνώμη της ΚΕΔ για το 2ο γκολ του Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που δεν έχει πράξει ποτέ ξανά η ΚΕΔ με άλλη ομάδα, ακόμη και σε μεγαλύτερα λάθη. Πχ όπως τα 2 πέναλτι του ΠΑΟ στο 2-1 με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο στον α’ γύρο μετά τα όργια του Καμπάκοφ.

Επίσης, στον ΠΑΟΚ μεταφέρουν και έξτρα πίεση ακόμη και στον 4ο, τον Μανούχο, που ήταν στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι και… ξέχασε να προσθέσει στο φύλλο αγώνα ότι το γήπεδο ήταν μετά τις… εργασίες με τις τσάπες «επικίνδυνο» για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ πρέπει να είναι προσεκτική. Ο Ματίας Αλμέιδα και ο πάγκος της ΑΕΚ θα βιώσουν προκλήσεις από τον Λουτσέσκου και την κουστωδία του και πρέπει να είναι αντάξιοι της περίστασης, για το καλό της ομάδας.

Είναι μία κρίσιμη στροφή αύριο στην Τούμπα. Η ΑΕΚ με νίκη τελειώνει τον ΠΑΟΚ από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και… επίσημα. Ας το κάνει να έχει ένα μπελά λιγότερο στο κεφάλι της στα πλέι οφ της Super League.

Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει αύριο το ματς. Και να φύγει από την Τούμπα, όπως πρέπει και αρμόζει στην φετινή εικόνα της.

Ο Γκρανκάσας

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X