ΑΕΚ - Περιστέρι: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Περιστέρι: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ τα έδωσαν όλα απέναντι στο Περιστέρι

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους για την ΑΕΚ αλλά στο τέλος ξέμειναν από ενέργεια. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr:

Τιμ Φρέιζιερ: Ελλείψει άλλων εναλλακτικών λύσεων ο Αμερικανός πήρε 16 λεπτά συμμετοχής, χωρίς όμως να κάνει και πάλι κάτι σημαντικό.

Αϊζάια Μάιλς: Μακράν ο κορυφαίος της ΑΕΚ, σκόραρε 21 πόντους και προσπάθησε μέσα στις 2 ρακέτες παρά τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Ο ΜακΓκρίφ έδωσε ότι είχε στο παρκέ, προσπάθησε πάρα πολύ αλλά δυστυχώς η ποιότητα του δεν είναι τέτοια που να του δίνει την ευκαιρία να κάνει διαφορά σε ένα παιχνίδι που χρειαζόταν σκορ από την ρακέτα.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ ενώ ξεκίνησε πολύ καλά με δύο εύστοχα τρίποντα, στην συνέχεια δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά, ενώ αμυντικά εκτέθηκε από τον Φρανσίσκο.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλλιαμς στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι, καθώς ενώ ήταν από τους παίκτες που ξεχώριζαν, είχε ένα άσχημο πέσιμο και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια, ελαχιστοποιώντας τις λύσεις του Ηλία Καντζούρη.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Έπαιξε λίγο, είχε δύο κακές άμυνες και δεν ξαναμπήκε στο παρκέ.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Από τους παίκτες της ΑΕΚ που προσπάθησαν πολύ, ειδικά όταν χρησιμοποιήθηκε και σαν power forward. Προσπάθησε να παίξει με πλάτη, να δημιουργήσει και ήταν από τους διακριθέντες της Ένωσης.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός ο Ξανθόπουλος και βοήθησε στο να πάρει το μομέντουμ του αγώνα η ΑΕΚ, όμως η πίεση του Περιστερίου στο 2ο τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Λετονός ξεκίνησε καλά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν πάτησε ξανά στο παρκέ, αφού ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες, τον ενόχλησε και πάλι.

Κωστής Γόντικας: Ο Γόντικας προσπάθησε πολύ στις δύο ρακέτες, πήρε ριμπάουντ όμως μέχρι εκεί.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ μετά από 2 πολύ κακά παιχνίδια, παρουσίασε μια ομάδα έτοιμη να παλέψει και να καταθέσει μεγάλη προσπάθεια στο παρκέ. Μέσα στον αγώνα τον βρήκαν και άλλες ατυχίες με τον Γουίλιαμς και τον Στρέλνιεκς με αποτέλεσμα να ξεμείνει από ενέργεια η ομάδα και να καταρρεύσει.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X