«Λύτρωση» στο τέλος για την ΑΕΚ - Με γκολ της Λιαπάκη νίκησε (11-12) το Ρέθυμνο

«Λύτρωση» στο τέλος για την ΑΕΚ - Με γκολ της Λιαπάκη νίκησε (11-12) το Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Το γκολ της Λιαπάκη στα 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ΑΕΚ με 12-11 επί του Ρεθύμνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ της Κατερίνας Λιαπάκη 15 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 12-11 επί του ΝΟ Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο των Χανίων στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Οι «κιτρινόμαυρες» τα έδωσαν όλα, κυνήγησαν μέχρι τέλους τη νίκη και την κατέκτησαν δικαίως. Η ΑΕΚ με τη νίκη αυτή εδραιώθηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πήρε σημαντική διαφορά από τις ομάδες που την ακολουθούν, ενώ παραμένει βαθμολογικά εντός του στόχου εισόδου στην 8άδα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ακόμα κι έτσι, η ΑΕΚ πήρε και ψυχολογία από τη νίκη αυτή, δείχνοντας ικανή να πετύχει τον κυριότερο φετινό στόχο, ενώ ακολουθούν έως το τέλος της κανονικής διάρκειας και αγώνες που είναι στο χέρι της όπως με ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λάρισα. Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις 9-12 αγωνίζονται στα πλέι άουτ, με τη σειρά αγώνων να είναι 9-12 και 10-11, στις δύο νίκες.

Φυσικά, ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ που έδωσε βροντερό «παρών» και στήριξε τις «κιτρινόμαυρες» συμβάλλοντας στη μεγάλη νίκη! Όλη η ομάδα και ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον κόσμο της ΑΕΚ ο οποίος ήρθε από τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, το Λασίθι και από όλη την Κρήτη και στήριξε την προσπάθεια στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Μαζί πήραμε την μεγάλη νίκη!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 3-2. Στο β’ οκτάλεπτο, η ομάδα του Ρεθύμνου έχοντας σε εξαιρετική μέρα την Ντόιλ, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να περάσει μπροστά με 6-4, βάζοντας δύσκολα στις «κιτρινόμαυρες». Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς, δεν το έβαλε κάτω, έδωσε βάρος στο επιθετικό κομμάτι, και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ (6-7).

Στα τελευταία λεπτά, η Ντάσιου σημείωσε το 10-11, οι Κρητικές ισοφάρισαν σε 11-11 και πάλι με τη Ντόιλ, όμως η Λιαπάκη με γκολ 15″ πριν το φινάλε «έγραψε» το τελικό 11-12.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΕΚ 11-12

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 7, Κυριακάκη, Μαρία Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 1, Ζαφειράκη, Σάντσεζ 2, Στέλλα Λιμπιτάκη, Έλενα Φαρμάκη, Αννα Λιμπιτάκη, Ευαγ.Λιμπιτάκη..

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 1, Πάτερου, Γεωργίου, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 2, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη 2, Ντάσιου 3, Μιχαηλίδου 2, Φουντή, Μπινιάρη, Φελλά, Πετεινάτου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Μάρκοβιτς

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X