Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας 73-85: Ρίψη αντικειμένων, ένταση στις κερκίδες και προσωρινή διακοπή

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας 73-85: Ρίψη αντικειμένων, ένταση στις κερκίδες και προσωρινή διακοπή
Photo Credits: INTIME

Μετά από ένα επεισοδιακό ντέρμπι που είχε διακοπή για ρίψη αντικειμένων, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Παρτίζαν και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός στο ντέρμπι της Σερβίας. Το ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν διεκόπη προσωρινά, 7:26 πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου, αφού οι διαιτητές αποφάσισαν να φύγουν για τα αποδυτήρια επειδή η κατάσταση στις κερκίδες όπου βρισκόντουσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν ηρεμούσε.

Παρόλο που οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αυτό δεν έγινε, με το ματς να διακόπτεται προσωρινά λόγω και της ρίψης αντικειμένων (ο Λεσόρ δέχθηκε αντικείμενα).

Tελικά το ματς συνεχίστηκε και ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με 85-73, κάτι που τον έφερε στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Βιλντόζα με 15, Νέντοβιτς και Πετρούσεφ είχαν από 14 και ο Καμπάτσο 12. Από την άλλη ο Νάναλι είχε 19 και ο ΛεΝτέι μέτρησε 16.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X