Ντι Μαρία: «Να συνεχίσω στην Ευρώπη για να παίζω στην εθνική Αργεντινής»

Τρομερό: Ο Ντι Μαρία κατάφερε να τραυματιστεί (ξανά) μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους

Ο Άνχελ Ντι Μαρία στάθηκε στο μέλλον του στην εθνική Αργεντινής, αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του ήταν ο Αργεντινός σταρ που κατέκτησε με την εθνική της πατρίδας του το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανέφερε πως θέλει να συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη με σκοπό να παραμείνει στα πλάνα του Λίο Σκαλόνι ενόψει του Copa America.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 13 ματς στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους, μετρώντας 3 γκολ και 3 ασίστ. Στο Champions League είχε 3 ασίστ σε 3 παιχνίδια, με τους Ιταλούς πάντως να συνεχίζουν στο Europa League, εκεί όπου κοντράρονται με τη Ναντ (1-1 το πρώτο ματς μέσα στο Juventus Stadium).

«Θέλω να συνεχίσω να παίζω στην Ευρώπη, έτσι ώστε να παραμείνω στα πλάνα του Σκαλόνι για το επόμενο Copa America. Πρέπει να είσαι στο 100% για να βρίσκεσαι στην αποστολή της εθνικής. Αυτή την στιγμή, δεν έχω κάποια προτίμηση όσον αφορά το πού θα παίζω του χρόνου.

Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους, αλλά έχουμε αρκετά προβλήματα τελευταία, για αυτό και δεν έχουμε μιλήσει για ανανέωση του συμβολαίου μου. Δεν έχω μιλήσει ούτε με άλλες ομάδες. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δείχνω την αξία μου σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί», ήταν τα λόγια του.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X