Σταυρόλεξο έλυνε ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας την ώρα που συζητούσαν το συνταξιοδοτικό (VIDEO)

Σταυρόλεξο έλυνε ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας την ώρα που συζητούσαν το συνταξιοδοτικό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κεντροδεξιός Ολιβιέ Ντισότ «πιάστηκε στα πράσα» από τις κάμερες την ώρα που έλυνε… σταυρόλεξο και ενώ στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για το συνταξιοδοτικό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γάλλο υπουργό Εργασίας ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας, αλλά για τους λάθος λόγους.

Ο κεντροδεξιός Ολιβιέ Ντισότ «πιάστηκε στα πράσα» από τις κάμερες την ώρα που έλυνε… σταυρόλεξο και ενώ στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για το συνταξιοδοτικό. Λίγο αργότερα καταλαβαίνοντας το σφάλμα του μίλησε στο BMFTV και παραδέχθηκε ότι «έκανα κάτι ανόητο».

Σε μια από τις πολλές διακοπές των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων, ο Γάλλος υπουργός ανέφερε ότι πήρε το σταυρόλεξο και συνέχισε να το λύνει ενώ οι ομιλίες είχαν αρχίσει και πάλι. Από την πλευρά του ο βουλευτής Ορελιάν Πραντιέ προέτρεψε τον Ολιβιέ Ντισότ «να μην λύνει σταυρόλεξο, όπως μόλις κάνατε, ενώ η Εθνοσυνέλευση συζητά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X