Πομάσκι: «Αν βάλω εγώ τα παπούτσια του Μέσι, θα βάλω 50 γκολ;»

Πομάσκι: «Αν βάλω εγώ τα παπούτσια του Μέσι, θα βάλω 50 γκολ;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι χρησιμοποίησε ένα απλό παράδειγμα για να εξηγήσει γιατί ένα παπούτσι δεν μπορεί να κάνει κανέναν αθλητή καλό.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» σχετικά με την ακύρωση του άλματος του αθλητή του για «παράτυπα» παπούτσια είπε: «Υπάρχουν τέτοιοι κανονισμοί γενικά και εμείς πρέπει να τα σεβόμαστε. Όμως αυτό το παπούτσι χωρίς μια φτερνούλα είναι κανονικό και αγωνίζονται τα παιδιά σε πολλά αγωνίσματα. Τον βολεύει απλά.

Και θα σας πω κάτι, αυτά τα παπούτσια που φορούσε στο 8.41μ [στο Λιεβέν] θα ακυρωθούν σύντομα και θα βγει καινούργιο παπούτσι. Στον τελευταίο αγώνα είχε καινούργιο σύστημα. Υπήρχε ένα μπλοκάκι με φωτογραφίες ορισμένων ζευγαριών παπουτσιών και αν δεν είχες παπούτσι από αυτά που είχε στο μπλοκάκι δεν σε άφηναν να αγωνιστείς.

Το χειρότερο είναι πως το παπούτσι που τον βόλευε έξι μήνες, σήμερα δεν μπορεί να το φορέσει. Γιατί το ακυρώνουμε; Κάθε πόδι βολεύεται με κάτι συγκεκριμένο. Επιμένω σε αυτό, είναι απλά βολικό και με αυτό τον τρόπο ο αθλητής το επιλέγει. [..]

Άμα φορέσω εγώ τα παπούτσια του Μέσι θα βάλω 50 γκολ; Το πόδι κάνει τον αθλητή, όχι το παπούτσι.

Αυτό το πρόβλημα το είχε η Ρόχας πέρυσι, με τα παπούτσια πο υπήδηξε τριπλούν πήδηξε και μήκος και ακυρώθηκε. Τώρα μιλάμε για δύο εκατοστά στη φτέρνα του παπουτσιού. Αν πηδήξουμε από ένα σκαλοπατάκι θα πηδήξουμε πολύ πιο μακριά, με τα κούνι δεν μπορείς όμως γιατί η μύτη είναι χαμηλά. Εμείς θέλουμε να πάμε πιο ψηλά για να γίνει καλύτερο άλμα, δεν στέκει δηλαδή. Στη φυσική δεν στέκει».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X