Η ΑΕΚ συγκεντρώνεται στο ντέρμπι της Τούμπας και μετά θα ασχοληθεί με έφεση

Η ΑΕΚ συγκεντρώνεται στο ντέρμπι της Τούμπας και μετά θα ασχοληθεί με έφεση
Photo Credits: INTIME

Η έφεση κατατέθηκε, όμως η ΑΕΚ συγκεντρώνεται στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (19/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συγκεντρώνεται στο ντέρμπι της Τούμπας και μετά θα ασχοληθεί με έφεση που κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/2) από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα ολόκληρος ο «κιτρινόμαυρος» Οργανισμός επί της παρούσης δεν ασχολείται με την έφεση, παρά μόνο με το ντέρμπι κόντρα στοξ ΠΑΟΚ, όπου η Ένωση πάει ξεκάθαρα με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Για τον ΠΑΟΚ, μετά το στραπάτσο της Τούμπας, το ντέρμπι είναι τελικός. Στο αντίπαλο στρατόπεδο εκτιμούν πως υπάρχουν ακόμα πιθανότητες για τον τίτλο. Έτσι περιμένουν πως και πως το ματς με την ΑΕΚ, η οποία, ωστόσο, είναι συγκεντρωμένη και αποφασισμένη για το παιχνίδι της Τούμπας.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και την όλη φασαρία με την ΚΕΔ επικοινωνιακά, όμως ουδείς στην Ένωση έχει διάθεση να πέσει στην παγίδα. Σίγουρα εφόσον υπάρχουν ακραίες προκλήσεις από Λουτσέσκου ή κάποιον άλλον θα απαντηθούν, όμως η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή συγκεντρώνεται μόνο στο αγωνιστικό.

Η ομάδα είναι πολύ καλά ψυχολογικά και δεν έχει ανάγκη, άλλωστε, να μπει σε διαδικασία επικοινωνιακών τρικ και mind games. Θα πάρει ήρεμη και καλά προετοιμασία στην Τούμπα να κερδίσει και εν συνεχεία να αφοσιωθεί σε αυτούς από τους οποίους πραγματικά κινδυνεύει.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X